Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
status na facebooku

Ranko Ostojić: Evo sam opet u Dnevniku... nisu me prepoznali

\'29.12.2011., Zagreb - Prva sjednica Vlade pod vodstvom premijera Zorana Milanovica.Ranko Ostojic  Photo: Petar Glebov/PIXSELL\'
Petar Glebov/Pixsell
12.02.2012.
u 10:15

Ministar policiije snimljen je u Splitu dok je čistio svoju ulicu od snježnoga nanosa. Iduće godine u šali poziva i na međunarodno natjecanje u čišćenju ulica.

Snijeg u Splitu glavna je vijest ovih dana, a nakon potpunog fijaska koji se dogodio prošlog vikenda kada je preko sedam stotina Splićana potražilo liječničku pomoć zbog padova i lomova na ledenim i snijegom zametenim gradskim ulicama, u subotu je odjeknula vijest kako su se Splićani za drugi nalet snijega pripremili mnogo bolje. Gradske su vlasti, nakon prigovora sa svih strana, u noći s petka na subotu ipak uzele stvari u svoje ruke i primile se čišćenja pa se Split u subotu ipak probudio spremniji. I sami građani uhvatili su se lopate, a jedan od njih bio je i ministar policije Ranko Ostojić.

Ne bi to bilo neobično da ministra Ostojića nisu snimile kamere jedne televizije u svom prilogu o tome kako su se Splićani suočili sa snježnim pokrivačem. Snimile, ali ne i prepoznale. Ministar je stoga na svom Facebook profilu povukao poveznicu na taj prilog, komentirajući:

"Evo sam opet u Dnevniku... nisu me prepoznali..., ali Marasovićeva ulica je do 11 bila kompletno očišćena, a od iduće zime spremni smo i za međunarodna natjecanja..."

U prepisci s komentarima ispod statusa, ministar Ostojić navodi i kako "svaki građanin Splita ima istu obvezu – očistiti ispred svoje kuće, a i pomoći onima koji sami ne mogu.

– To nema veze s ministarskom funkcijom, ukratko, nema imuniteta od lopate – zaključio je Ostojić.

 

Komentara 73

OB
-obrisani-
12:11 12.02.2012.

+ - 12.02.2012. u 11:48h kripton je napisao/la: A šta ćeš a Keruma svi prepoznaju šmrc __________________________________ Naravno, Kerum ide u Crkvu, od Crkve stekao veliki kapital posebno kad je radio u Humanitarnim ustanova, crveni kriz, caritas i ostali..

Avatar Becarina
Becarina
12:15 12.02.2012.

Vara se da nije prepoznat

OB
-obrisani-
12:09 12.02.2012.

Crvena boja..........prestavlja sta?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije