Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čestitar

Ramo Dedić želi prvi čestitati rođendan premijerki Kosor

dedić
VL
30.06.2010.
u 16:52

Ramo Dedić, kojega nazivaju i "romski Obama", široj je javnosti postao poznat nakon što su on i Kasum Cana, predsjednik Centra za kulturu Roma, tadašnjem predsjedniku RH Stjepanu Mesiću darovali ukradenu sliku umjetnice Slavice Međeri.

Ramo Dedić, kako se sam nazvao, "poduzetnik Roma i zamjenik commessara za kulturu Roma", izvijestio je medije kako će sutra ujutro biti među prvim čestitarima koji će premijerki Jadranki Kosor čestitati 57. rođendan.

- Obavještavamo vas da će u jutarnjim satima (između 7.30 i 8 sati) 1. srpnja 2010. godine u Šeferovoj ulici u Ravnicama ispred stana gospođe Kosor među prvim čestitarima biti gospodin Ramo Dedić. Sa 57 ruža Ramo želi premijerki sve najbolje i puno uspjeha i nada se da i dalje bit će dobri susjedi i suradnici - piše u priopćenju.

Ramo Dedić, kojega nazivaju i "romski Obama", široj je javnosti postao poznat nakon što su on i Kasum Cana, predsjednik Centra za kulturu Roma,  tadašnjem predsjedniku RH Stjepanu Mesiću darovali ukradenu sliku umjetnice Slavice Međeri. Lani je zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću darovao tri lažna rolexa, a tom se prilikom i našalio na njegovu uobičajenu rečenicu:

- Ako treba, neka institucije pravne države utvrde jesu li satovi originali ili nisu i koliko zapravo vrijede.





Komentara 17

PU
pumbica
17:08 30.06.2010.

Ramo Dedić?Čije sada slike imaš?Onakve kakve ste dali Mesiću.Paz da opet neko ne prepozna.Ukradene slike.

OB
-obrisani-
17:18 30.06.2010.

Juveliri cuvajte svoje trgovine...Premijerka ima sutra rodzendan (Vidi nisam ni znala do sad )...Ramo u akciji,mozda nestanu brosevi...Znate nasa premijerka voli jako broseve :-)... (Pa tko si od zena danas jos stavlja bros )...Ja ,ne .!

MM
Mladen Miletić
17:57 30.06.2010.

Ramo Dedić želi prvi čestitati rođendan premijerki Kosor; blago njoj vjerovatno če je to jako razveseliti.. kako vidimio ipak ima jedan u Hrvatskoj- dobro ne direktnoHrvat ,koji drži nešto malo do Premijerke ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije