Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
plaćali policajce

Rajić, Mlinar i Krpina ispitani, kupovali policijske informacije

rajić,mlinar,privođenje (1)
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
1/10
22.10.2012.
u 20:44

Rajićev odvjetnik Gordan Preglej kazao je da se njegov klijent sumnjiči za udruživanje radi počinjenja djela, poticanja na zloupotrebu položaja i davanje mita

Vlado Rajić i dva poduzetnika iz Sesveta, Igor Mlinar i Rudolf Krpina, danas su odvedeni u USKOK na ispitivanje zbog sumnje na kupovanje informacije iz policijskih istraga. Rajić je kum Vinka Žuljevića Klice i dosad se pojavljivao na suđenjima tzv. zločinačkoj organizaciji.

Rajićev odvjetnik Gordan Preglej kazao je da se njegov klijent sumnjiči za udruživanje radi počinjenja djela, poticanja na zloupotrebu položaja i davanje mita. O nekim drugim detaljima nije htio govoriti zbog interesa istrage.

Nakon što osumnjičena trojka bude ispitana u USKOK-u sutra će tijekom dana biti poslana istražnom sucu.

>> Kum Vinka Žuljevića Klice kupovao informacije od policajaca

Komentara 7

CH
chemica
22:44 22.10.2012.

Znači, zato je ministar Ostojić poručio da nitko neće ometati kriminalističke istrage...Čak ni HDZ. Neposredno prije hapšenja osumnjičenih, HDZ digo graju. U kombinaciji s Večernjim. A jeste ga popasli ovaj put...Na tragu onog Butkovićevog intervjua sa "Sanaderom". Svake dnevne novine se izgleda mogu pohvaliti ponekim promašajčićem. Dešava se. Tko radi taj i griješi. Jedino uživam u neugodnjaku domoljubnih skribomančina na forumu. Što se sve nije spominjalo...Komunisti, sedamdeset prva, četrdeset peta, Udba, Kos...Ajme, kakvih se sve besmislica ne naslušasmo...A radilo se o najobičnijem kriminalu koji svoje mafijaške korijene vuče još iz Franjinog doba. Nikako da HDZ raskrsti s tim tragičnim razdobljem vlastite povijesti.

BO
bolesnodrustvo
23:10 22.10.2012.

Ma nije moguće da bi naši policajci odali neku službenu tajnu. Oni su "čestiti"

Avatar nervozni_patuljak
nervozni_patuljak
21:02 22.10.2012.

ekskluzivno saznajemo da je neposredan povod za izbijanje afere s prisluškivanje zapravo izvjestan pater tolj iz večernjeg lista, u vlasništvu katoličke tvrtke styria iz graza, kojoj je ovih dana država sjela na račun na ime 4 milijuna kuna neplaćenog poreznog duga. uskoro detaljnije....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije