Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jedini na ovim prostorima

Rajevo Selo dobiva glazbeni festival - Pannonian Rock Festival

Foto: Pannonian Rock Festival
28.06.2022.
u 14:15

Prvo izdanje festival u Rajevom Selu biti će održano od 11. do 14. kolovoza ove godine, a na njemu će nastupiti poznati svjetski izvođači iz svijeta rock i metal glazbe.

Sve do sada Rajevo Selo bilo je poznato po poplavama koje su 2014. Pogodile područje županjske Cvelferije. Međutim, to bi se od ove godine moglo promijeniti s obzirom da je najavljeno održavanje Pannonian Rock Festivala koji bi trebao postati tradicionalan. Prvo izdanje festival u Rajevom Selu biti će održano od 11. do 14. kolovoza ove godine, a na njemu će nastupiti poznati svjetski izvođači iz svijeta rock i metal glazbe.

-U Rajevo Selo dolaze nam Tarja Turunen, svima najpoznatija kao prvi i mnogima najdraži vokal megapopularne grupe Nightwish, Paul Di’Anno, prvi vokal legendarne grupe Iron Maiden, Sonata Arctica, Rings Of Saturn, Sirenia, Elvenking…uz podršku poznatih domaćih bendova Mortal Kombat, Kraljevski Apartman, Manntra, Đubrivo kao i mnogih drugih – navode organizatori.

U objavi za medije navodi se i kako je posljednji dan festivala, 14. kolovoza rezerviran za ljubitelje ex yu rock glazbe gdje će gostovati svima poznati bendovi Davorin Bogović, Bolero, Drugi način, Alisa i Vatreni Poljubac i odsvirati svoje najveće hitove. Osim cjelodnevnih koncerata posjetiteljima će biti dostupni i razni drugi zabavni sadržaji uključujući i plažu na obali rijeke Save.

Idejni začetnici festivala su bračni par Hadaš, Maja i Dejvid, koji trenutno žive i rade u Njemačkoj, a paralelno organiziraju i festival. Prema njegovim riječima u Rajevom Selu ima savršena lokacija na obali rijeke Save koja će biti iskorištena kao pozornica festivala. Ističu i kako u ovom dijelu Europe nema ništa slično, tj. pravi hard rock/heavy metal festival.

Ulaznice su dostupne na internet stranici www.pannonian-fest.com, a idućih 7 dana traje popust od 5% na sve ulaznice.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije