Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Radovan Karadžić odbio branitelja kojeg mu je odredio sud

radovan karadžić
Reuters
04.12.2009.
u 13:19

Karadžićev pravni savjetnik Peter Robinson jučer je podnio zahtjev za izuzećem odvjetnika Harveya, poručivši da Karadžić nije spreman za nastavak suđenja 1. ožujka iduće godine.

Haaški optuženik Radovan Karadžić odbio je branitelja kojeg mu je odredio sud, poručivši kako neće biti spreman za nastavak suđenja 1. ožujka iduće godine.

Britanski odvjetnik Richard Harvey prošlog je mjeseca imenovan za Karadžićeva branitelja. Harvey je na Haaškom tribunalu zastupao Albance koji su bili optuženi za zločine Oslobodilačke vojske Kosova. Kako navodi Reuters, sam se javio da brani Karadžića.

Karadžićev pravni savjetnik Peter Robinson jučer je podnio zahtjev za Harveyjevim izuzećem. Robinson je kazao da Karadžić "nije istinski spreman da se vrati na sud 1. ožujka", prenosi agencija Beta.

Suđenje Karadžiću, koje je počelo 27. listopada izlaganjem uvodne riječi tužiteljstva, prekinuto je 5. studenoga jer je optuženik odbio sudjelovati u suđenju dok ne bude spreman za iznošenje obrane.

Ključne riječi

Komentara 6

PR
prakator
15:24 04.12.2009.

Jos jedan dokaz da on samo viruje bartu rusinu ali nazalost nisu u sudu jedino da mu dadnu malo mlika sa drogom pa da ga uspavaju kako su u Slobodanu Milosevicu pomogli pa ga nemjestili u Moskvi moze ga isto da zadesi nikada se nazna.Ali raso trenutno je tvoje tesko stanje sto se tice slobode nemas dovoljno kapitala da kupis slobodu nego bogu se moli svome bogu i truni po zapadnim zatvorima jer si to i zasluzia sto si nacinio narodu Bosne & Hercegovine, Fuujjj, djubre jedno.

RE
respeckt51
13:52 04.12.2009.

Neda se karadjic. Nije on POKORNI HRVAT KOJI CE PRODAT I DRZAVU AKO TO NETKO ZATRAZI.

XY
xychhr200
13:53 04.12.2009.

Hm, njemu se, izgleda, sviđa u zatvoru... čim toliko odbija suđenje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije