Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Haaški optuženik
Povratak na članak

Radovan Karadžić hitno operiran i vraćen u pritvor

Karadžić je operiran nakon pregleda koji je uslijedio nakon njegovog podneska Haaškom tribunalu u kojem je zatražio da se statusna konferencija o njegovom zdravlju održi 28. i 29. rujna.

Komentari 4

ĆA
ćaćaća
11:07 04.09.2015.

oni srbi kojima se dokazuje da je (srbija bila agresor u bih i hrvatskoj) svi umiru od teških bolesti bez presuda..preočita politička igra sa sudom...cilj je ne dokazati navedeno...

VL
AN
antijugoslavencina
12:38 04.09.2015.

Da Bog da te u bureku tražili, životinjo genocidna!

VL
MA
Marko1337
21:12 04.09.2015.

kako je to tužna vijest. nadamo se da mu vrag priprema pravu doborodošlicu na ražnju

VL
Avatar @promatrač
@promatrač
00:42 04.09.2015.

Jadni vaš Radovan što mu sve rade. I žuč svoju pije. A čovjek je samo radio što je morao raditi. Poanta jeste da i sud samo radi što mora raditi. I da će ga osuditi na nekih 80 godina zatvora. Kad izađe neće prepoznati svoje dojenče Republjik Srpska kako je se neprimjetno pretvorila u Herceg-Bosnu. Ali tako je to s ružnim bebama koje s vremenom postanu ljepotice i ljepotani.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.