Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DETEKTIVI U AQUATEHNICI
Povratak na članak

Tvrtka angažirala detektive da prate radnike, jednom radniku otkaz

Sindikalist Emil Pravica tvrdi kako je to osobna osveta radnicima koji se bune. I sam će ostati bez posla

Komentari 2

KP
karlo.petrik
11:22 22.10.2014.

Kad bi radnici hrvatskoj radili svoj posel normalno i puno radno vrijeme 8-10 sati ito efektivno a ne pasivno , Firma bi lakse dolazila do isplate izvrsenog posla a radnici redovno do svojih zarada ili dnevnica.Imam zato divno zalostan primjerr , na jednom gradilistu (opstina V, Gorica) "Firma "postavljala cijevi za kanalizaciju u jednom selu , bio sam u posjeti i pratio njihov pose ako se to moze nazvati posel za radni tjedan nisu napravili ni 6 metara . Ukratko od 8 sati efektivnog Rada radili su sve a nepuna 2 dva sata aostalo se setali i ubijali dosadu , namoj upit zasto ne rade odgovor pa nismo ludi.Kad bi se tak radilo kod mene na zapadu takovi radnici bi dobili mamentalni odkaz.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.