Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U rijeci Dobri nestao je radnik Vodoprivrede

Policija traga za Miloradom Klisurićem koji je pao u rijeku Dobru

radnik pao u dobru
Foto: Dominik Grgurinović
1/5
05.01.2010.
u 16:21

Karlovačnin je bio vođa ekipe koja je čistila naplavine oko mosta u Donjim Priselcima. U jednom se trenutku čamac kojim je upravljao prevrnuo

 

U hladnoj rijeci Dobri u utorak je nestao Milorad Klisurić. Radnik karlovačke Vodoprivede bio je vođa tima koji je čistio naplavine oko trošnog drvenog mosta u Donjim Priselcima, mjestu između Karlovca i Ozlja.

Upravljao je riječnim čamcem u kojem su se nalazila dvojica njegovih kolega. Četvrti član tima, Josip Krnezić, upravljao je traktorom na obali. Oko 13.30 sati čamac se prevrnuo.

– Dvojica kolega su se uspjela uhvatiti za most, no Milorad nije. Gledali smo kako ga struja nosi sto metara, a potom nam je nestao iz vidnog polja – svjedoči J. Krnezić.

Na mjesto nesreće ubrzo su pristigli ronioci Policijske uprave karlovačke, a i direktor Vodoprivrede, a ujedno i karlovački dogradonačelnik Dubravko Delić.

– Milorad radi u Vodoprivredi 30 godina. Jedan je od naših najiskusnijih radnika. Nestao je prilikom odrađivanja rutinskog posla kojeg je radio stotinama puta do sada – rekao je vidno potreseni D. Delić, dok je trajao policijski očevid.

Policija je oko 15.30 sati prestala pretraživati rijeku i potragu usredotočila na obale Dobre. Karlovčanin Milorad Klisurić star je oko 60 godina, oženjen je i otac dvoje djece.

Ključne riječi

Komentara 3

DB
dbimat
22:46 06.01.2010.

Molim da se zbog poštovanja prema pokojniku, izbriše morbidni komentar koji je ostavio \"manjihrvat\"!!!

MA
manjihrvat
16:33 05.01.2010.

Podsjeca me na Radu iz Zloceste djece.

RI
rina
22:14 05.01.2010.

TRAGICNO. MOJA SUCUT OBITELJI .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije