Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
optužnica
Povratak na članak

Radnicima nije davao ni obećani minimalac

Neslužbeno doznajemo da je riječ o Josipu Žužulu, čija tvrtka proizvodi poljoprivredne strojeve

Komentari 5

BA
bajo2
09:34 01.10.2014.

treba dopustiti ljudima da ih love i tuku,kao onaj neki dan sto je sefa u kaficu.sto ne!

VL
MT
mladen.turcic
08:48 01.10.2014.

smrad

VL
UN
unbekant
11:25 01.10.2014.

Treba samo "uzeti"Kineski zakon za takve poslodavce..................

VL
Avatar NJUŠKALO
NJUŠKALO
12:07 01.10.2014.

Na deseci tisuća radnika u ovim trenucima u Hrvatskoj rade i ne primaju plaću. a i sama država se nerijetko pokazala lošim poslodavcem jer je prekasno stigao zakon koji je trebao štiti radnika. Mnogo radničkih sudbina je upropašteno.To je danasanas preraslo u običaj,pa je svakom poslodavcu prvo bitno skijanje u inozemstvu,putovanja,gradnja luksuznih objekata,ljubavnice.a tek onda računi, porez i ostale obaveze. Lopovluk se udomaćio a mnogi su poslodavci neisplaćeni novac okrenuli i oplodili.Zato je danas teško na kraj izaći s poslodavcem u borbi za svoj novac.

VL
MA
maxmaxymus1
15:57 02.10.2014.

trebali su odvesti i prodati strojeve pa neka on njih tužaka.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.