Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sindikalna akcija
Povratak na članak

Radnici Salonita iz tvornice izbacili radnike tvrtke za sanaciju

Iz hale starog pogona uspjeli su na miran način izvesti desetak radnika. Sirena se oglasila u 10 sati, nakon čega su svi izašli van. Sindikalac Jozo Marić potom je sam zavario vrata starog pogona.

Komentari 5

Avatar mlijeko
mlijeko
00:04 21.05.2010.

Tko dozvoljava pojedinim sileđijama iz sindikata da ovako teroriziraju pojedine firme. Svi bi trebali dobiti najmanje 30 dana zatvora, jer kakva je razlika između sindikalnih nereda i onih na stadionima. Vlada treba pasti jer nije u stanju održati red i pravnu državu u svim segmentima društva. Zbog nepostupanja danas načelnik Policijske uprave i Općinski državni odvjetmik bi trebali biti smjenjeni jer nisu ništa poduzeli da spriječe NASILJE. Ovo je SRAMOTA, a sindikalni čelnik Jozo Marić bi trebao jedno 6 mjeseci na hlađenje, jer osim što je u životu štrajkao i bunio se, nikada drugo ništa nije niti radio.

VL
VI
vidimškoj
12:12 20.05.2010.

a di vas nađe tako pametne.

VL
MM
Mladen Miletić
11:40 20.05.2010.

Kako vidimo u zaostaloj Hrvatskoj je još čisti socijalizam jel radnici su glavni i riješavaju sve nema poslodavca nema vlasnika nema zakona nema riješenja od strane zakona- države... Ili kad država =( VLADARKA ) zatvaraa Polančece onda nema vremena zaza druge a za radnike nikada ! Kako vidimo nisu gusari ali neki HUS-ri su na dijelu... Smrt fašizmu sloboda idiotizmu !

VL
OZ
ozujsko
11:54 20.05.2010.

Nema vise Titovog \"ugnjetavnja\",s glupim socijalizmom,nema vise one Fabrike radnicima,skole djacima,zemlja seljacima.nema jednog divnog predivnog poretka,pa makar se i Socijalizam zvao,dobro si rekao \"mister1x5\" smrt fasizumu,sloboda idijotizmu.

VL
OB
-obrisani-
12:10 20.05.2010.

Radnicku klasu treba ukinuti . Neka se bave poslovima sto prilice covjeku i od cega se moze zivjeti a fabrike prodati ili zatvoriti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.