Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Radnici otvorili pusti i hladni Pevec u Bjelovaru

pevec
Damir Špehar/PIXSELL
09.12.2009.
u 11:39

U nezagrijanom centru gdje radnici cvokoću od zime tijekom prijepodneva pojavilo se tek nekoliko kupaca od kojih je većina, navikla na nekadašnju bogatu ponudu, na blagajne došla tek s najskromnijim izborom jeftinih artikala.

BJELOVAR - Petnaestak radnika Pevecova bjelovarskog poslovnog centra jutros je otvorilo vrata kupcima čime su ispoštovali jučerašnji dogovor s predstavnicima sindikata kako će unatoč neizvjesnosti isplate plaća raditi do 21. prosinca kada bi se trebao okončati predstečajni postupak.

U nezagrijanom centru gdje radnici cvokoću od zime tijekom prijepodneva pojavilo se tek nekoliko kupaca od kojih je većina, navikla na nekadašnju bogatu ponudu, na blagajne došla tek s najskromnijim izborom jeftinih artikala.

Za razliku od lanjske godine kada je u Pevecovu centru sve blještalo od predblagdanske ponude, današnji se izgled doimao jadno, jer osim nekoliko kapica  Djeda  Mraza i prskalica,  kupci nisu imali što  izabrati, što i ne čudi jer nova je roba u ovaj centar stigla prije godinu dana!.

To se  posebice odnosi za poznate Pevecove akcije prodaje televizora i bijele tehnike, gdje su jučer kupci mogli birati između devet televizora i nekoliko hladnjaka čija cijena je ostala na razini lanjske  ponude.

Ključne riječi

Komentara 4

DE
demokršćanin
13:00 09.12.2009.

JADNI LJUDI! Želja za nastavkom rada trgovce je natjerala da prodaju ostatke ostataka artikala u Pevecovcom centru.No treba ih upozoriti da sve što sada zarade ide u stečajnu masu iz koje će se,ako išta i ostane ONI ZADNJI MOĆI NAPLATITI. Zato ne naglite u otvaranju posrnulih centara Peveca.Zašto im to nitko od SVIH MOGUĆIH SINDIKATA NE RASTUMAČI.

OB
-obrisani-
13:56 09.12.2009.

Građani hrvatske kupujte u pevecu ,ipak je pevec hrvatsko trgovačko društvo,ne ostavljajte svoj novac po stranim trgovaćkim lancima i to vam je to!

PA
palje5
12:11 09.12.2009.

svi veliki će završiti na ovaj način,prvo su uništili sve oko sebe a sad su sebe shebali i lupili o pod,a bolestan državni aparat samo gleda i šuti i očekuje neku pomoć za ulazak u pišljivu EU.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije