Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNO OTKRIĆE

Radnici njemačke tvrtke šokirali se onim što su našli među šećernom repom, odmah zvali policiju

Ilustracija
Unsplash
04.12.2023.
u 10:57

Granata je očito dovezena s polja u Euskirchenu nakon što je tijekom žetve šećerne repe strojevima unesena u kamion i odvezena u tvornicu šećerne repe.

Zaposlenici tvrtke šećera u Euskirchenu u Sjevernoj Rajni-Vestfaliji u subotu navečer su među šećernom repom otkrili granatu iz Drugog svjetskog rata. Šokirali su se kad su vidjeli opasnu eksplozivnu napravu te su zvali policiju.

Kako je izvijestila policija, granata je očito dovezena s polja u Euskirchenu nakon što je tijekom žetve šećerne repe strojevima unesena u kamion i odvezena u tvornicu šećerne repe, piše Fenix Magazin.

Zaposlenici tvrtke za uklanjanje eksplozivnih sredstava stigli su u subotu oko 19.30 u tvrtku i detonirali granatu. – Detonator granate iz Drugog svjetskog rata još je bio netaknut, rekao je glasnogovornik policije. Istaknuo je kako nije bilo opasnosti za stanovnike.

VEZANI ČLANCI:

VIDEO Njemačka policija 15-ak minuta pokušavala zaustaviti Teslu, vozač je spavao

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije