Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prosvjed
Povratak na članak

Radnici Motora i dizalica u 3. maju tražili plaće i konsolidaciju tvrtke

Plaće radnicima mogle bi biti isplaćene već danas ili u ponedjeljak, kazao je Šoljić

Komentari 1

VI
Vito
08:28 01.07.2012.

Radnici Motora i dizalica u 3. maju tražili plaće i konsolidaciju tvrtke Gledao sam neki dan "Discovery" program, bilo je o velikom brodu za njemačkog naručitelja... U nekoliko scena vidljiva je dizalica 3.maja koja podiže brodski motor gotov za ugradnjuju u taj njemački brod... Niti slovca o hrvatskom brodogradilištu, gdje je brod i dobio motor, ali zato puno govora o njemačkom brodorgradilištu i njihovom uspjehu u brodogradnji... No i na njemačkom se piše mai pa tko ne gleda ne primjeti razliku u slovima...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.