Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROSVJED PRED VLADOM
Povratak na članak

Radnici Imunološkog ne žele ni Visia Croaticu

Naš sugovornik iz Vlade kaže kako je očito da zaposlenici ne žele nijednog vlasnika te da se opet očekuje pomoć države

Komentari 16

Avatar CorleoneMichael
CorleoneMichael
09:56 22.05.2015.

Da imamo normalnu Vladu do te situacije uopće ne bi ni došlo...

VL
DU
Deleted user
10:08 22.05.2015.

Da uspije ova priča sa Imunološkim ispao bi (za'' političare'') kao ružan predložak za daljnje privatizacije u Hrvatskoj (autoceste, vode, šume itd... gdje bi konačno građani postali vlasnici Hrvatske imovine, ovako smo svjedoci dosadašnje kriminalne privatizacije.

VL
Avatar comparator
comparator
11:21 22.05.2015.

Koliko kužim oni bi isključivo ostali u zagrljaju države . U tom slučaju bi to mogla biti dogovorena orkestrirana galama kojom bi se u dogovoru s komunističkom vladom osiguralo vračanje tog dijela bivšeg zdravstvenog sustava u krilo koje garantira nesmetanoo manipuliranje sredstvima i ljudima . Nije mi jasno kojim pravom netko zahtjeva zaštitu države i ne vjeruje u svoje sposobnosti organizacije proizvodnje i plasiranja proizvoda. Ovo je za mene borba za monopol na području koji su i prije pokrivali bez želje za preuzimanja rizika. Blago onima koji se ukotve u državni sektor i lijepo muzu ostatak države tj nas koji dotiramo njihovo loše poslovanje koje ih je i dovelo u tu situaciju. Moramo se odlučiti želimo li tržišnu utakmicu ili ne. Taj dogovor moraju prije svega usvojiti bar parlamentarne stranke i sindikati a ako treba i više od toga onda treba provesti referendum o zaštiti onih krucijalnih resursa i grana privrede koje čemo izdvojiti i braniti kao primarne .

VL
DU
Deleted user
10:36 22.05.2015.

Na način kako su branili dr.Sladoljeva i interese Imunološkog vidimo poštenje sindikalnog vodstva.

VL
DU
Deleted user
10:37 22.05.2015.

Kad vidimo ovakva sindikalna vodstva saznajemo zašto je bilo toliko privatizacijskog lopovluka.

VL
DU
Deleted user
10:01 22.05.2015.

Zanima me kada će predstavnici sindikata(Lidija Jagarinec) spomenuti kriminal od nekoliko milijardi dolara koji je zaradio izvjesni Indijac od ''besplatnih'' pripravaka koje je nabavio od djelatnika Imunološkog?

VL
LU
lukarak
11:01 22.05.2015.

Hehe, lako je bit na drzavnoj sisi. Strah od gubitka zaledja i suocavanja s trzistem... Ma milina za gledati. Pomocni poslovi, autoceste, sad ovi....

VL
Avatar zabadalo5
zabadalo5
10:49 22.05.2015.

Upravo je Kukuriku Vlada kriva za ovaj cijeli cirkus!

VL
IV
ivaba
10:45 22.05.2015.

Imunoloski je samo jedan dokaz da se drzava vodi bez plana i cilja , sve stihijski i kako kome padne na pamet.....kako se moze voditi drzava koja nema osnovni plan razvoja i definiranje svega sto je nacionalni interes....zar nama trebaju iz Europe govoriti sto je nas interes kao da je njih briga........ova vlada ( a i prijasnje) radi za interese svih samo ne za interese naroda i nase drzave sto je jako opasno i stetno.....interes naroda su poljoprivreda, proizvodnja i skolovana mladost, a vlade to sustavno unistavaju i stvaraju od Hrvatske koloniju zapadnih mocnika.....

VL
DU
Deleted user
10:04 22.05.2015.

Imaju li ''igrice'' Linića i Ostojića u Imunološkom, veze sa njihovim micanjem sa mjesta ministara.

VL
DU
Deleted user
10:28 22.05.2015.

Predstavnici sindikata dobili partijski zadatak da ''zataškaju'' neuspjelo preuzimanje Imunološkog zavoda od strane Rajića i Jadran-Galenskog laboratorija iz Rijeke.

VL
DU
Deleted user
13:29 22.05.2015.

Ima li kraja odlukama sindikalaca koji blokiraju sve pametne poteze, bilo u javnim poudzećima, bilo u državi, a zbog svoji pogrešaka nikad ne odgovaraju. Uvijek su u konačnici krive Vlade.

VL
Avatar airbizz
airbizz
17:03 22.05.2015.

interesantno da radnici žele iste one koji su ih i doveli do ovog statusa.uključio sam se u visia croatica s nadom da ne propadne zavod i da se ne proda privatniku ili čak strancu.zavod je naše zdravlje,a ne dućan koji bi prepustiti tržišnoj utakmici i indeksu na burzi.

VL
KA
kasuv
11:51 22.05.2015.

zašto gospoda radnici samoupravljači nisu vodili brigu (a mogli su ) o dozvolama za proizvodnju i razvoj svoje firme nego su čekali da će to netko drugi i sad plaču i cvile i čude se što se događa. vidite plivuvu a i ostale oko vas, radim u privatnoj firmi i znam što znači dobiti posao,napraviti ga a i onda naplatiti. lp

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.