Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BILI U OPHODNJI

Radnici HAC-a na A1 pronašli 20.000 kuna: Javili su nam da je na cesti malo više smeća

a1
Borna Filic/PIXSELL
06.09.2018.
u 20:25

Nakon što su pronašli torbu,odmah su obavijestili policiju kako bi se što prije pronašao vlasnik.

Dvojica radnika HAC-a Marijo Bašić i Miro Bulat, tijekom ophodnje autoceste A1 nedaleko odmorišta Vrpolje u smjeru Zagreba jučer su pronašli torbu s dokumentima i 20 tisuća kuna, prenosi Antena Zadar.

Nakon što su pronašli torbu, odmah su obavijestili policiju kako bi se što prije pronašao vlasnik. Nakon pregleda dokumenata ustanovljeno je kako je riječ o stranoj državljanki, Ruskinji koja je boravila u našoj zemlji.

Marijo Bašić iz Škabrnje kaže kako nije dvojio niti trenutka oko vraćanja stvari.

– Toga dana dobili smo nalog od firme da je na autocesti malo više smeća i da odemo u ophodnju. Bilo je svega, između ostalog i torba s novcima, dokumentima, mobitelom, laptopom… Pogledao sam kolegu, nisam znao kako će reagirati, ali odmah sam shvatio da ima dušu i nije bilo rasprave. Nazvali smo policiju i vratili stvari.

Da su htjeli, mogli su uzeti novac.

– Nije život samo danas. Odmah sam zamislio kako bi bilo biti u koži stranca koji je izgubio sve. Gdje si onda, što si? Želio sam i da to bude jedna lijepa promocija za našu državu i hrvatski turizam. Treba tako razmišljati, zaključuje Marijo.

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
20:43 06.09.2018.

pravi posteni Hrvati, a ne kao Mamic i ekipa.

HO
horton
21:45 06.09.2018.

Nadam se da će policija tražiti gospođu, a ne samo to držati i na kraju staviti u nečiji džep. Bravo za HAC-ovce!

DO
doktorica
20:35 06.09.2018.

Bravo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije