Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nekad prehrambeni div
Povratak na članak

Radnice Adrije stečajnom upravitelju blokirale ulaz u tvrtku

Sve donedavno sve su radnice bile za pokretanje stečaja, no uoči ročišta njih 107 od 119 povuklo je svoje punomoći za stečaj

Komentari 11

IS
istima
09:52 27.02.2015.

Iskustva sa stečajnim upraviteljima kažu da su to uglavnom glodavci koji dolaze u nadi da se može još ponešto iscijediti iz ostatka ostataka..... uostalom,to su pravnici, a dovoljno je pogledati kako nam izgleda pravosuđe...

VL
RU
ruznopace
10:07 27.02.2015.

zašto predsjednica ne pozove na pantovčak te...žene,..i ne napravi radnu skupinu,.jer te žene žele samo raditi i zarađivati.......njoj su draži gurači kolica,koji bi samo zarađivali a ne bi radili..neće....jer i nju guraju....

VL
DU
Deleted user
09:57 27.02.2015.

Cekamo reakciju novopecene presjednice,jer ona je obecala da Hrvatski radnici vise nece na ulice,hehehehehehehehhe

VL
Avatar comparator
comparator
09:33 27.02.2015.

Ova vlada umjesto da zaštiti obične radnike zakonima koji bi ih stavili na prvo mjesto pri naplati u stečaju napravila je upravo suprotno. Nešto što se može prodati ili reinvestirati ili naći strateškog partnera nebi smjelo biti izuzeto od zbrinjavanja radnika . Nevjerojatna politika ove vlasti kao da želi od običnih ljudi stvoriti mrzitelje poduzetništva . Poduzetništvo je važno i treba ga preferirati ali ovakvim manipulacijama i stvaranjem nezadovoljnika vidljiva je nemoć ove vlasti za suvremenu primjenu svoje ideologije. Za ovu vlast postoji jedina ideja a to je rušenje Hrvatske kao države s tvrdnjom da sama Hrvatska nije sposobna za život što nije istina je ono što se isplati stranim ulagaćima potvrđuje da se je moralo isplatiti i domaćim ali je postojao jal taj poznati hrvatski jal.

VL
MX
Mister X
11:20 27.02.2015.

kakva je ovo divlja zemlja prerija gdje se uveo kapitalizam sa velikom veseljem i žrtvom i potom se ne poštiva privatno vlasništvo .. Što se to dešava ? radnice blokiraju ulaz u moju tvrtku , gdje je tu problem pozoveve se policija koja mora osloboditi javni put ulaska u tvrtku... Ili su i oni ti koji ne poštuju zakon i na strani provkatora i za ulična rješavanja problema u jednoj modernoj EU pravnoj državi ???

VL
BA
bajo2
11:36 27.02.2015.

kao prvo sator dizite.ako je dug 90 mil.trazite da vam se podijeli ona razlika do 100 mil. tih 10 mil. i zbogom.sta da radite i branite radna mjesta gdje nema place mjesecima.vi prodajte poduzece,i aus.prvo sator,ni policija vam ne smije nista u satoru kada ih dovedu!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.