Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon pokolja – pokolj
Povratak na članak

Radikalizam i psihičke bolesti usmjeravaju ih prema masakru

Nije ovo sada neuobičajen fenomen – i 2007. zbila se slična situacija s nizom pokolja

Komentari 6

Avatar Retardo
Retardo
19:37 26.07.2016.

Vrijedi li to u vezi psihičkih bolesti i za antifašiste? Samo pitam, obzirom na razmjer zločina koje su počinili i potpuno odsustvo kajanja, glorificiranje i opravdavanje zločina koje su počinili i slično.

VL
DU
Deleted user
19:44 26.07.2016.

Samo se zavaravajmo.

VL
AH
aheront
19:57 26.07.2016.

Otvoriti Kuran i pročitati i vidjeti da je radikalizam u njemu nitko ne treba ni znati za postojanje ISILa da bi se radikalizirao, ISIL nije prvi ni zadnji primjer islamskog nasilja i osvajačke politike sve je u Kuranu. ISIL jee također posljedica ili nusprodukt politike SAD-a i Izraela takozvana umjerena oporba Assadu. Potvrdio Michael Oren na televiziji i rekao kako bi na području Sirije radije vidio đihadiste nego Assada.

VL
ZI
zimerman
23:12 26.07.2016.

U kuranu fino pise da sve kafire (nevijernike , a nevijernici su svi oni koji nisu muslimani) ,,,treba natijerat na Islam ili pobit . A ovi nasi novinari izmisljaju toplu vodu I prikrivaju istinu. Procitajte ako ne vijerujete : Shariaaria law for non Muslim chapter 5 the Kafir

VL
DM
dr_max
23:52 26.07.2016.

Dosta je laži, svima je zajedničko da su radikalni islamistički teroristi. Kur...can im daje upute a Saudijska Arabija financira.

VL
SB
silvia_bilic
04:03 27.07.2016.

Jedini tu psihicki bolesnici su mi u eu koji ih primamo pod krov !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.