Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ruski Blackwater
Povratak na članak

Putinova vojska: Svjestan je da stvaranjem privatnih postrojbi može bilo gdje ratovati

Ruski interesi - 
Prijedlog za ovakve postrojbe pokrenut je u regiji Pskov koja graniči s Baltikom

Komentari 14

MU
mudrilopov
20:22 30.07.2014.

Ha, ha, ha... Zapadni "sirioci demokracije" putem privatnih vojski tipa Blackwater, koji pobiju pola populacije zemlje u kojoj uvode "demokraciju" i usput pokupe prirodne resurse, ce napokon dobiti konkurenciju. Sada ce na "slobodnom trzistu" uvodjenja demokracije biti zakon "ponude i potraznje". Imperijalisti su mislili da su samo oni koji imaju monopol na izigravanje medjunarodnog prava, ali izgleda da su se prevarili.

VL
MX
Mister X
22:25 30.07.2014.

Atomski rat jeli na pomolu. ? ekonomska kriza .. Neko se jako igra ikao pametno odgovara u ime Putina on če ovo ili ono napraviti kao odgovor na "sankcije" . Putin zna skupa sa vrhom u Rusiji da su sankcijeje početak izravnog masivnog napada na Rusiju sa ciljem izgladnjivanja rusa.. Zavisi koliko je nervozan i spreman za brzo reagiranje na što na Nuklearnu opasnost -- čekati da ga NATO totalno sredi ili bolje da prvi počne tomahavkama odabranu jel i Ameri to tvrde napad je najbolja odbrana ( To je i Japan napravio nakon sankcija ) .. Svi smo svjesni da je život ograničen ali da danas ili sutra može biti kraj to je ralitet u što nitko ne želi da povjeruje. Svi su svjesni da Putin nema alternative da ne može svoj narod ostaviti da gine u susjedstvu u Ukrajini a da ne pomaže napadnutom narodu ( nazvani separirani Rusi) . To zna Amerika i svi naravno i normalni ljudi . Glupo i naivno je vjerovati da je Amerima ili Bugarima ili Poljacima krivo ili žao što se Rusi i Polu-rusi međusobno tamane i zato ih treba srozati totalno , Niti malo to nikoga ( Europu nad naravno) ne smeta naravno isto kao i deranje po Palestini, Iraku, Libiji ili nekada po… Vjetnamu ... Su svi to tada gledali 4 ili 5 godina; bez sankcija za krivca ! Da tko je krivac ? Kako vidimo po ovom svemu nije uvjek onaj tko puca ubija u nekoj dalekoj ili susjednoj državi nije krivac zar ne a ako je kako mi to znamo ?

VL
RO
robertbruckner
19:09 30.07.2014.

a zasto to Eu i obama (ne amrikanci) ne uvedu sankcije onim koji financiraju teroriste, pita se reporter ARD na njemackoj telkeviziji i nabraja: saudijska arabija, kuvajt, oman, kuvajt, irak svi placaju i pomazu muslimanske teroriste, a eu i obama ni da mrdu prstom a kamoli da bi uveli sankcije protiv njih, npr palestinci su do sad ispalili preko 3300 raketa na izrael koliko je to milijardi$??????????ali eu i obama napadaju ruse, koji imaju atomsko oruzje a nece finacijere terorizma na zidove i muslimane.

VL
RA
ranko75
22:27 30.07.2014.

Ja bih prije unistio svijet nego bih dao amerikosima da zavladaju ruskim resursima.Kada je svijet toliko blesav da ide da podrzava SAD u zelji da raskomada Rusiju,i nije ga za zaliti.Evropo,kada ne mozes da vodis samostalnu politiku i ne mozes da kazes NE americi,onda si ti njihov privjesak,ciji je zadatak da na podmukli nacin oslabi Rusiju, nije te Evropo za zaliti,kada niko nema snage da se udruzi i kaze anglosaksima NE,znaci da ste stado bivola.Rusi treba samo da brinu svoj interes i ni do koga da im je briga, po onoj cuvenoj "poslije mene potop".Niko ne misli da je neposteno to sto ameri rade, protiv Rusije, i Rusi treba da o nekome misle. Samo o onima koji su im verni a to je Belorusija,Kazahstan.Trebali bi objaviti unaprijed da ce ako bi se udruzili i doveli Rusiju do poraza rasturili zemaljsku kuglu,pa neka se misle.Najvaznije je ne samo reci,nego biti spreman uraditi.Ni njih niko ne zali,nema ni oni koga da zale.

VL
Avatar butcher
butcher
11:16 31.07.2014.

Svaka cast, ameri imaju Blackwater pa ce sada dobiti konkurenciju, cest la vie.

VL
KO
KonstantinZac
21:01 30.07.2014.

Koji grozni scenario. Netko jednostavno unajmi vojsku da unisti jedan narod, sistem, drzavu. Ja sam demokraciju drugacije zamisljao. Fuj Ameri, Rusi i radikalni islamisti.

VL
KO
kojesta
20:28 30.07.2014.

prema nekim izvjestajima vec jesu ameri ulozili 10 mil. dolara da sruse putina, ako im ne upali, imat cemo otvoreni rat, ameri imaju planove za prvi atomski napad, evropa ce grdo nadrljati, a kina vec manevrira u juznokineskom moru. dakle borba za euroazijsku masu, za resurce. i nista drugo. kojeg li 3. tisucljeca! u dwn-u imate na tu temu vec preko 1000 postinga, svi se zgrazaju svog svojih masovnih medija i politicara, svi kao jedan zele diplomatsko rjesenje i ne rat, samo kod nas idu ure drugacije

VL
CH
chemica
21:08 30.07.2014.

Ako ne može komadati Ukrajinu s regularnim vojnim jedinicama, onda može i s paravojnim. Kada ih zarobiš, sakupiš na hrpu i postrijeljaš. Kao u Libiji Gadafijeve plaćenike. Psi rata za bolje nisu.

VL
DU
Deleted user
20:44 01.08.2014.

Gotovo je,vrijeme je da se namjeri specijalac na specijalca,pobjednik uzima sve! Ljudska zloćudna tvrdoglavost nema granica____________

VL
KA
karambita
13:15 31.07.2014.

Ukrajinski pilot je priznao njemackoj novinarskoj kuci, da je on pucao na malezijski boeng.....sta ce mo sad ?

VL
RO
robertbruckner
19:05 30.07.2014.

za vjerovati je da ce obama poslat svoju bracu da napadnu ruse, kad zavrse u: siriji, iraku, tunisu, egiptu,nigeriji, keniji hehehehehehe, bude putin nahebo hehehehehehehe

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.