Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUSIJA

Putin upravljao kanaderom i gasio požar

put
afp
VL
Autor
Hrvoje Dečak
10.08.2010.
u 18:41

Putin je zajedno s ministrom za izvanredna stanja Sergejem Šojgunom sjeo u ruski zrakoplov Be-200, a sve je prikazano na televiziji i u drugim medijima. Navodno je bila dovoljna kratka poduka da Putin uspješno obavi posao kopilota.

Ruski premijer Vladimir Putin osobno se u utorak prihvatio komandi u jednom kanaderu, kojim je gasio požar u regiji Rjazan oko 250 km daleko od Moskve. Putin je zajedno s ministrom za izvanredna stanja Sergejem Šojgunom sjeo u ruski zrakoplov Be-200, a sve je prikazano na televiziji i u drugim medijima. Navodno je bila dovoljna kratka poduka da Putin uspješno obavi posao kopilota.

Ključne riječi

Komentara 64

OB
-obrisani-
18:51 10.08.2010.

Bogami još samo da promjeni ime u Schwazennnegerererer! Mislim da bi se on i Arni (kad postane predsjednik USA) jako dobro složili!

OB
-obrisani-
18:57 10.08.2010.

svestran!

NE
nettko
22:21 10.08.2010.

I ONDA JE ZEKO PRESKOĆIO POTOČIĆ.............................

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije