Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koristi Brexit
Povratak na članak

Putin stišće Srbiju: EU na referendum

Kako se iduće godine na proljeće u Srbiji održavaju i izbori za novog predsjednika, Rusi forsiraju da se istog dana održi i referendum

Komentari 26

CU
cungalunga
22:11 29.06.2016.

Pa iako prođu sve pregovore i šta ti ja znam i dalje se mora održat referendum o službenom ulasku u EU? Zašto se ne poštede muke i odma ne glasaju protiv? Ionako Srbi mahom ne žele u EU ako sam dobro shvatio?

VL
Avatar Matija22
Matija22
22:37 29.06.2016.

putine najbolje bi bilo da ti srbe preseliš kod sebe u sibir, svi zadovoljni

VL
Avatar commentator
commentator
22:43 29.06.2016.

Yeah, "Putin stišće" Srbiju, a na primjer "Nato i jevropa mazili" Hrvatsku."

VL
Avatar HajdukLika
HajdukLika
23:09 29.06.2016.

Cigani rusofili?

VL
Avatar nekakav
nekakav
10:33 30.06.2016.

dal to novinar sugerira da je amerika protiv referenduma o ulasku srbije u uniju? ne kužim, političari, korumpirani, kupljeni, odluče zemlju uvesti u neke intregracije, kako bi se oni i dalje naslikavali, paradirali, a da narod o tome ne odlučii direktno? to je ta demokracija? svi trebamo glumiti da smo presretni članstvom u uniji, nato-u..? jel to poanta teksta? mi smo bili na referendumu za uniju, sa uvjetima da bi se i kolonizatori grohotom smijali. i tako je o bitnoj stvari za zemlju odlučila jedna jako mala manjina, a većina ili je protiv ili nije izašla na birališta. znači, jedna skupina uhljeba je odlučila da nam je mjesto u uniji. za nato nismo ni išli na referendum, tako da... političar se boje direktne demokracije? još sirotkovići nisu skužili da su stare garniture počele padati u povijest. neka pogledaju grčku, španjolsku. italiju, recimo. njemačku npr. hrvatsku, eto vam divnog primjera. da, protivnici referenduma su jako demokratični.

VL
Avatar maxist
maxist
17:18 30.06.2016.

Ponuda snova-ljetovanje na Baltiku, zimovanje u Sibiru.....trolična ideja

VL
Avatar Linux
Linux
09:58 30.06.2016.

ruske pudlice

VL
KR
kresoabusime
09:21 30.06.2016.

cudan neki narod ti servi...kontra EU su a glasali za proEU opciju na izborima

VL
RA
ranko75
12:47 07.07.2016.

Da li je normalno da se ulazi u EU ili NATO bez referenduma? Svakako ne! Da li je demokrata Vucic koji je protiv refere4nduma? Svakako ne! Nista Putin ne stisce, srbi zele referendum jer vide da ih Vucic ugurava u EU protiv njihove volje.Vucic nece jer zna da bi sada izgubio,jer je njegov licni interes da uvuce Srbiju u EU i ne vidi sebe kao lidera koji bi dizao Srbiju,nego kao cinovnika koji se podcinjava Briselu.Takav lider je bio Tito, a ne ovi danas od snijega, koji se rastopi cim vidi zapad.

VL
Avatar Domaće je bolje
Domaće je bolje
22:45 29.06.2016.

Tko je pratio sadašnje izbore u Srbiji mogao je vidjeti da su radikali i dveri bili protiv EU i NATO i oni su osvojili 15% glasova.To su činjenice bar za sada,nego mene sada svrbi to što vi smutnju i svadu stavljate medu srpski narod?!Zar je u Hrvatskoj sve tako sjajno i pošteno?Puno mi jedni drugima imamo da kazemo,zato trebaju druga vremena a i drugi ljudi.Ako susjede nemozete pomoći onda,u najmanju ruku,pustite ih na miru!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.