Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sukobi u Ukrajini

Putin: Ne igrajte se s nama, mi smo nuklearna sila

putin
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
30.08.2014.
u 08:25

Ne igrajte se s nama, rekao je Putin referirajući se na separatističke borce u Ukrajini

Ruski predsjednik Vladimir Putin jučer je izjavio kako Rusija nema planove za 'konflikte velikih razmjera', no istovremeno podsjetio svijet kako Rusija ima nuklearno oružje, javlja Telegraph.

 - Ne igrajte se s nama, rekao je Putin referirajući se na separatističke borce u Ukrajini.

  - Hvala Bogu, mislim da nitko ne razmišlja o eskalaciji sukoba s Rusijom. Želim podsjetiti sve kako je Rusija jedna od vodećih nuklearnih sila, rekao je Putin tijekom posjeta kampu mladih u organizaciji Kremlja, želeći povećati potporu vojnoj kampanji koja je zemlju dovela u međunarodnu izolaciju te joj nanijela ekonomske sankcije.

Predsjednik SAD-a Barack Obama u četvrtak je najavio strože sankcije Rusiji nakon što su sateliti NATO-a pokazali nadzorne snimke na kojima je vidljivo kako ruske snage ulaze na jugoistok Ukrajine.

>> Bend u istočnoj Ukrajini: ‘Šaljemo rakete u svaki dom’

Komentara 269

Avatar Sanzo
Sanzo
09:31 30.08.2014.

Ne znam kako ljudi ne vide poveznicu između putina i Hitlera i njegovih poteza 30-tih godina prošlog stoljeća?!? Putin će jednu po jednu zemlju bivšeg SSSR-a osvajati, a kada se to nama događalo od strane Srba, onda smo se pitali kako svijet to dopušta... Vrlo je upitno gdje završavaju Putinove aspiracije?

Avatar Feniks
Feniks
09:35 30.08.2014.

Putin u očaju spominje nuklearno oružje. Slijede još jače sankcije cijelog svijeta osim naravno sbije, a i srbija će morati mjenjati ploču ako želi u EU.

Avatar bok
bok
11:24 30.08.2014.

...vec je hrana dosta poskupila u Rusiji (meso 40%..,itd) dakle sami Rusi ce biti sve vise nezadovoljni i Putin bude zavrsio kao Milosevic. to je taj nazadni komunisticko-ortodoksni mentalni sklop koji vodi sve u 3pm.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije