Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaronio

Putin istražuje morsko dno kao Jacques Cousteau

putin (1)
reuters/pixsell
16.07.2013.
u 21:55

Ruska nacionalna televizija objavila je snimke odlično raspoloženog Putina koji je malom istraživačkom podmornicom “C-explorer 5” zaronio na dno Finskog zaljeva u Baltičkom moru.

Nakon što je letio s pticama, ganjao medvjeda i lovio tigra, nepredvidljivi ruski predsjednik Vladimir Putin odlučio se za novu pustolovinu, ovaj put podmorsku. Ruska nacionalna televizija objavila je snimke odlično raspoloženog Putina koji je poput poznatog istraživača svjetskih mora Jacquesa Cousteaua malom istraživačkom podmornicom “C-explorer 5” zaronio na dno Finskog zaljeva u Baltičkom moru.

Putin je u podmornici na dnu Finskog zaljeva proveo nešto više od pola sata proučavajući olupinu ruskog broda “Oleg” koji se tamo nalazi. Ruski predsjednik nakon izrona kazao je da brod leži na desnom boku te kako je olupina odlično sačuvana pa je jasno mogao pročitati ime broda.

Putin nije sam upravljao podmornicom, s njim je bio profesionalac u tom poslu kojeg je Putin također pohvalio za iznimnu stručnost pri zaronu. Olupinu broda “Oleg” otkrili su ruski ronioci 2003. godine i sada je predmet podvodnog istraživanja. Putinu ovo nije prvi zaron, prije četiri godine zaronio je na dno Bajkalskog jezera, također minipodmornicom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije