Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUSRET DVOJICE LIDERA

Putin će Pjongjangu dati satelite, a Kim će Rusiji pomoći u komadanju Ukrajine

14.09.2023.
u 07:58

Kim je jučer završio svoj posjet Rusiji, i ukrcao se na svoj prepoznatljivi oklopni vlak kako bi otputovao kući. Tijekom posjeta dvojica su lidera nazdravljala jedan drugom.

Komentara 27

GO
goran2hr
09:05 14.09.2023.

Eto, Sjeverna Koreja će dobiti satelite (ako ih to veseli). Što će dobiti Hrvatska za badava odveženo, uzeto iz budžeta i kao naknadu kojekakvih šteta, zbog slijeđenja tuđe politike?

VI
Vérité Indolore56
16:39 14.09.2023.

Pokusajte malo ukoniti maglu rata. Temeljem cinjenica koje sam iznio u prethodna dva posta "iscasena" (da li ?) logika kaze da i USA i Kina u ovom ratu modernizuju i izgradjuju rusku vojsku. Ukrajina im sluzi upravo u tu svrhu. Poznate su mi i neke cinjenice koje ukaziju i na krajnji cilj njihovog zajednickog deal-a ali ih necu iznositi jer ljudi poput Vas i ovo dosad izneseno"gurnut ce u stranu" i sto brze zaboraviti jer im se narativ koji imaju o ovom ratu nemoze nositi sa tim. Istina je uvijek nadohvat ruke ali nije uvijek prihvatljiva, napose kada se tesko nositi sa istom. Moja intencija je da kao gradjani EU imamo pravo da znamo sa kim imamo posla buduci da ovo sto se dogadja niukom slucaju neide nama u prilog. Nasi celnici su ovoga itekako svjesni, ali i cinjenice da zbog razloga koje sam naveo neiznose to. Pokusavaju unutar zatvorenog kruga da se izbore sa ovim, a ja im zelim srecu, jer je pogibelj za EU velika.

Avatar Fiume
Fiume
09:33 14.09.2023.

Kad se sjetim Libije, Iraka..., kako se svijet angažirao da im pomogne, pa da uvede sankcije Americi, da im eliminira sportaše, ukloni zastavu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije