Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koprivnica
Povratak na članak

Pušu neki novi vjetrovi, Grad braniteljima dao puno veći značaj

Svečano obilježena 23. obljetnica preuzimanja vojarne i Dan koprivničkih branitelja. Održan prvi mimohod branitelja od vojarne do Zrinskog trga

Komentari 4

RE
reciklaža
13:11 02.10.2014.

Glavno da njihov predhodnik u gradu ne bira sredstva i otpušta branitelje i dragovoljce iz firme.

VL
Avatar pretorijanac
pretorijanac
23:57 01.10.2014.

Vidi se da su napokon istinski koprivnički branitelji uzeli stvar u svoje ruke nakon dosadašnje vrlo loše i neučinkovite tkzv koordinacije udruga i odradili ovaj vrhunski braniteljski događaj. Bravo!

VL
DU
Deleted user
11:01 06.10.2014.

Kad se branila Hrvatska, ljudi su imali vjeru, snagu i jedinstvo. Pored branitelja i cijelo gospodarstvo grada Koprivnice je dalo veliki dopirnos domovisnskom ratu (hrana, oruzje, medicinska pomoc, zbrinjavanje izbjegica itd.). Hvala svima koji su prolili krv za Hrvatsku u vjeri za bolje sutra.

VL
JA
james49
10:51 01.10.2014.

Je, bliže se izbori!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.