Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jamčevina 60.000 kn

Pušten Deni Župan (20) koji je na nogostupu pokosio tri učenice

deni župan, portal
Ivica Galović/PIXSELL
31.05.2013.
u 11:07

Ivona Srećković iz Nove Gradiške preminula je, a druge dvije stradale djevojke još se uvijek nalaze na liječenju.

Nepunih mjesec dana nakon što mu je određen jednomjesečni zatvor zbog izazivanja prometne nesreće u kojoj je na putu iz škole pokosio tri učenice, od kojih je jedna u međuvremenu preminula, 20-godišnji Deni Župan iz Slavonskog Broda, uz jamčevinu od 60 tisuća kuna, pušten je iz požeške kaznionice da se brani sa slobode.

Vijest je potvrdio istražni sudac Mirko Svirčević, koji je mladiću i odredio istražni zatvor. Njegov je otac založio nekretninu u vrijednosti i većoj od predviđenog iznosa. U međuvremenu Deni ne smije napuštati prebivalište ni ponoviti djelo sve dok postupak traje, odnosno do pravomoćnosti presude.

Žalba Općinskog državnog odvjetništva zbog puštanja na slobodu uz jamčevinu je odbijena. Župan je 25. travnja, sjedeći za upravljačem BMW-a, izgubio nadzor i u Cankarevoj ulici nedaleko od brodske Srednje škole Matije Antuna Reljkovića i udario tri učenice prvog razreda koje su se vraćale iz škole.

Ivona Srećković iz Nove Gradiške preminula je. Druge dvije stradale djevojke, Anamarija Sabljak iz Magić Male i Margareta Sedlarević iz Slavonskog Broda teško su ozlijeđene i prevezene u Zagreb, gdje se još uvijek nalaze na liječenju.

>>Još se bore za život, jedna od učenica prebačena u Zagreb

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije