Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubljanska banka
Povratak na članak

Pusić: Ne znam kad će premijer objaviti detalje dogovora

Detalje usuglašenog prijedloga nije htjela iznositi, ali je naglasila da je spremna snositi odgovornost za njega

Komentari 15

IN
intellegens
12:53 07.02.2013.

ko cita hrvatske novine izmezu redaka mogo je uociti da je EU dao hrvatskoj i sloveniji vremenski ultimatum za medusobne dogovore , malo se je umjesala i amerika koja financira ovu pljacku hrvatske izdavanjem kredita i zaduzivanjima. Hrvatska sigurno ulazizi u EU. Mi smo vrlo dobra investicija za americke investitore gdje mozete dobiti za svoj novac 6-7 posto godisnjih kamata.

VL
Avatar TvojUjko
TvojUjko
12:30 07.02.2013.

Viva Croatia, Viva Croatia, Viva Croatia, živjela Hrvatska, živjela Hrvatska, živjela Hrvatska!

VL
PG
praseca gripa
12:18 07.02.2013.

Previse mi je suludo,da ova zena koja je Hrvatsku vec optuzivala za najgore stvari,uzimlje sebi pravo da sama odlucuje o tako prevaznim stvarima. Tu se ne radi ni o kakvim tajnostima.Svaki Hrvat mora znat sto se dogadja s njegovom zemljomm .Ako je bio spreman zrtvovat svoj zivot za nju,sto ova gospodja nije,onda mora znat za sve i sudjelovat u svemu .

VL
GU
gurman
12:36 07.02.2013.

nadam se samo da nismo odustali od tuzbe...

VL
VI
Vid
12:49 07.02.2013.

Zar jos ima onih koji nisu znali da ovoj vladi nije stalo do interesa Hrvatske ? Skrivanje dogovora od vlastitog naroda i sutnja Vesne Pusic govori sama za sebe. Drskost , bahatost i arogantnost kukurikovaca prelazi svaku mjeru. Pusicka jee izdala interese Hrvatske zbog fotelja svojih kukurikovaca kao i vlastite karijere u Bruxellesu.

VL
IN
intellegens
12:56 07.02.2013.

Sto se tice pameti zene su puno pametnije od muskaraca. Znanstveno dokazano u njemackoj su djevocice puno bolji ucenici od djecaka. Zene bi trebale preuzeti vise vodecih funkcija onda bi svjet bio bolji tako ce biti.

VL
CA
CastrumFF
13:06 07.02.2013.

@banovina Nek živi Erjavec! Neka živi Pusićeva! .... s mojom plaćom, ako mogu!.... :-)

VL
UM
Umjereni
13:22 07.02.2013.

E, a stvarno ste smiješni sa svojim komentarima da boli glava. Svi su veliki analitičari i svi sve o svemu znaju. Samo što se vas ništa ne pita i da ne postoji internet, nitko osim u birtiji nebi ni čuo za vas, a konobarice bi vam se smijale. Ovi napadi na Pusićku i kako ona kao ne zastupa hrvatske interese su presmiješni. A čije je interese branila Kosorica kad je dogovorila arbitražu s uključenim stikom??? Ne radi se tu o skrivanju prijedloga jer neki očito ne razumiju hrvatski, nego se radi o tome da se s prijedlogom ne izlazi u javnost dok ga obje vlade ne prihvate. Što nam vrijedi znati dogovor ako nije prihvaćen? Da je po nekima ovdje, Hrvatska bi bila u konstantnom ratu sa svima u susjedstvu i sa standardom na razini Somalije jer bi sav novac ulupala u ratovanje sa svim susjedima oko svega.

VL
DI
Dingač
13:29 07.02.2013.

07.02.2013. u 13:22h Umjereni je napisao/la: ******************************************************* nema se što čekati da netko nešto usvoji. točno je da se hrvati ništa ne pitaju i zato treba srušiti ovu anti hrvatsku vladu i izabrati demokratsku vladu koja će pitatati svoj ​​narod za mišljenje. ovo nije komunizam.

VL
SA
saentisch
13:54 07.02.2013.

07.02.2013. u 13:06h castrumFF je napisao/la: @banovina Nek živi Erjavec! Neka živi Pusićeva! .... s mojom plaćom, ako mogu!.... :-) --------------------------------- Cijenjeni castrumi, to je ključno pitanje! Ovo drugo je samo politikantstvo i problem za koji bi trebali "političari" odgovarati!

VL
SA
saentisch
13:51 07.02.2013.

Daj Vesna ne kaki, kakvu odgovornost ćeš ti preuzeti i kada je uopće koji političar preuzeo odgovornost??? Prazno lupetanje!

VL
DU
Deleted user
14:39 07.02.2013.

sada i ova ministrica ponavlja sintagmu svoga šefa, kako je "spremna snositi odgovornost". lijepo bih molio da se svima nama u Hrvatskoj objasni što ova koalicija točno podrazumijeva pod time - na koji način, koje konzekvence (političke, materijalne, krivične) misle da bi mogli/trebali podnijeti bez okološanja/izvlačenja/naknadnog objašnjavanja ili relativiziranja. da li su spremni dati u nekim okolnostima ostavku, bez naplaćivanja "izgubljenih plaća" za narednih par godina? da li su premni dati svoju imovinu za naknadu neke štete? da li su spremni ići u zatvor? što zapravo?

VL
DI
Dingač
16:39 07.02.2013.

pretpostavljam kad slovenci šute loše nam se piše. sigurno su se trampili. slovenci poklonili 3.5 milijuna za 350 milijuna. ova vlada sve radi da oni zarade. šta će biti sa nama nije ih briga. zemlju daju na 50 godina i sve stranke šute .... ljudi jeste li normalni. šta će sljedeća vlada raditi kad ovi sve rasprodaše ... šta će ostati nama i našoj djeci. ovi komunisti na vlasti sve riskiraju za brzo bogaćenje. oni i njihovi paraunući će biti osigurani a mi ....

VL
OB
-obrisani-
17:32 07.02.2013.

Sinoc je Karl Erjavec izjavio ,, " Slovenija je postigla svoj cilj ", sta to treba da znaci za Hrvatsku ?? Za nas to znaci da zbog ovakve vlasti gubimo 700 milijona eura ...!! Ocito je presudio sukob interesa premijeraera Hrvatske i kredita u milijonima koje su podigli njegovi clanovi obitelji !! HR sud se mora pozabaviti ovim slucajem ! Pravedno je ratifikacija, medjunarodni sud zbog Lj banka slucaja, i povlacenje tuzbi od strane HR !!

VL
OB
-obrisani-
19:30 07.02.2013.

Detalje usuglašenog prijedloga nije htjela iznositi, ali je naglasila da je spremna snositi odgovornost za njega * Odgovornost??? U kom obliku? Ostavkom ili placenjem nastale stete iz vlastitih financijskih izvora???? Lijep pozdrav!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.