Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odriču li se plaće?

Pusić: HNS na euroizbore izlazi samostalno, bez SDP-a

Vesna Pusić
Zarko Basic/PIXSELL
14.02.2013.
u 10:20

Na pitanje hoće li se možda i HNS-ovi zastupnici, uđu li u Europski parlament, odreći dijela svoje plaće kao što su to najavili SDP-ovci, Pusić je izbjegla izravan odgovor

Ministricu europskih i vanjskih poslova te buduću šeficu HNS-a Vesnu Pusić prije sjednice Vlade pitali smo hoće li HNS izaći na izbore za Europski parlament samostalno ili u koaliciji sa SDP-om.

Pusić je odgovorila da će izaći samostalno svatko sa svojom listom. Na pitanje hoće li se možda i HNS-ovi zastupnici, uđu li u Europski parlament, odreći dijela svoje plaće kao što su to najavili SDP-ovci, Pusić je izbjegla izravan odgovor te rekla samo: "Poštovat ćemo sva europska pravila".

>>Pusić: Ne znam kad će premijer objaviti detalje dogovora

Ključne riječi

Komentara 3

G1
grom 111
10:58 14.02.2013.

sa dva posto glasova nejde se u niti jedan parlament

OB
-obrisani-
13:31 14.02.2013.

Postovani! Na pitanje hoće li se možda i HNS-ovi zastupnici, uđu li u Europski parlament, odreći dijela svoje plaće kao što su to najavili SDP-ovci, Pusić je izbjegla izravan odgovor * Joj kak ste naivni. Pa naravno da se Vesna Vesna i drugi ne bu odrekli Obeceanje ludom radovanje.. Ona/oni zeli/e u EU zbog sebe a ne zbog Hrvatske. Hrvatska je samo sredstvo kako doci do cilja. Lijep pozdrav!.

KO
korisnik3
16:06 14.02.2013.

sacuvaj boze europu i nas od predstavnika hrvatske "narodne" s(t)ranke u europarlamentu. odmah ce se baciti u talon sa onim redikulom rogerom helmerom koji pljuje po hrvatskoj jer je kao i svaki drugi britanac zavidan na suncanim plazama i koktelima sa onim malim kisobrancicima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije