Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dvije godine mandata

Pusić: Gospodarski rezultati nisu ništa slabiji, oni su samo istiniti

Vesna Pusić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
04.12.2013.
u 16:35

- Ne možete početi rješavati probleme prije nego što im se pogleda u oči, rekla je Pusić

- Gospodarski rezultati nisu ništa slabiji, oni su samo istiniti - izjavila je potpredsjednica Vlade Vesna Pusić tvrdeći da Vlada premijera Zorana Milanovića radi točno onaj posao koji je rekla da će raditi, "a to je u prvom redu: istina na sunce".

- Dakle, bez guranja ispod tepiha, bez onoga "drži vodu dok majstori odu"… Ne možete početi rješavati probleme prije nego što im se pogleda u oči. I to je ono što je učinjeno - rekla je Pusić odgovarajući na pitanje je li Vlada u nepune dvije godine mogla učiniti više kako bi zaustavila negativne gospodarske rezultate i smanjila nezaposlenost. Pusić je kao uspjeh ove Vlade navela donošenje Zakona o strateškim ulaganjima koji bi, po njezinu mišljenju, trebao prerasti u Zakon u ulaganjima, odnosno vrijediti za sve investitore, a ne samo najveće. Kao još jedan uspjeh navela je tvrdnju da je Hrvatska postala jedna od važnih točaka na energetskoj karti Europe, dok donedavno na toj karti "nije postojala".

- Uvođenje reda i izvlačenje svega onoga što se godinama trpalo ispod tepiha sigurno je šokiralo ljude jer su se pomalo iznenadili koliko je toga ispod tepiha. Ali bez toga nema naprijed. Naša zadaća je dalje poboljšavati investicijsku klimu. U Europi postoje realne naznake gospodarskog oporavka i Hrvatska će biti dio tog oporavka. Za razliku od ranije, nismo više na klimavim nogama, nego smo na čvrstom terenu - zaključila je Pusić.

>> 'Okanite se ideoloških tema, ovi zakoni određuju budućnost'

Komentara 23

Avatar ČENDŽAM BLENTONE
ČENDŽAM BLENTONE
16:43 04.12.2013.

hihihihihihiihi ! intelektualci NIKAD ne pričaju ovakve umoboline !

Avatar ČENDŽAM BLENTONE
ČENDŽAM BLENTONE
17:08 04.12.2013.

kada bi istina bila kriterij javnih istupa....tada lažni intelektualci nikad ne bi dobili javnu riječ !

CA
campa
17:04 04.12.2013.

Ovaj komentar gospođe Pusić podsjeća me na olnaj poznati kako nam je dobro ali mi nismo toga svijesni. Da im život ovisi o istini nebi priznali svoju nesposobnost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije