Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
povlačenje HDSSB-a

Pusić: Doći ćemo do toga da većina bude za ustavne promjene

vesna pusić
Foto: Tomislav Krasnec
17.12.2013.
u 18:31

Sve po zakonu. I ako se promijeni, i ako se ne promijeni. Ići će sve po zakonu, kazala je Pusić za slučaj Perković

- Vjerujem da se radi samo o pitanju trenutka, a ne o pitanju apsolutnog odustajanja. Mislim da ćemo doći do toga da se postigne većina za ustavne promjene. Hoće li se ona postići prije ili poslije Nove godine ne mogu reći u ovom trenutku, ali mislim da će se većina postići - rekla je potpredsjednica Vlade Vesna Pusić komentirajući današnju odluku HDSSB-a o povlačenju podrške te stranke za ustavne promjene koje su se trebale izglasati u petak.

Na naše pitanje što će se dogoditi s Josipom Perkovićem nakon 1. siječnja ako se Ustav ne promijeni, Pusić je odgovorila:

- Sve po zakonu. I ako se promijeni, i ako se ne promijeni. Ići će sve po zakonu. Zato postoje zakoni. I postoje međunarodne obveze, dakle sve po zakonu…

 

>>'HDSSB neće u petak podržati ustavne promjene!'

>>Josipović: HDSSB me nasmijao, smije im se i cijela država

Komentara 18

Avatar Maximilian Jure Kučina
Maximilian Jure Kučina
19:04 17.12.2013.

Misle kako ce na neki nacin ipak uspjeti kupiti par potrebnih rucica. Ali nadam se da ste debelo u krivu.

DI
Dingač
19:19 17.12.2013.

Pušić ... u laži su kratke noge ... zato ti tako smiješno hodaš.

GA
galus92
19:14 17.12.2013.

Sada će oni još jače pritisnuti na Šišljagića. Ako ne bude glasovao za ustavne promjene, slijedi mu zatvor i to expresno!!.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije