Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Nije prvi ispad'

Pupovac: Mamić je odavno trebao biti u zatvoru

Milorad Pupovac
Patrik Macek/PIXSELL
17.03.2013.
u 18:48

- Da je kojim slučajem funkcionirala vlast i zakon, on je odavno trebao biti zakonski sankcioniran, za tu vrstu prijestupa u Hrvatskoj je predviđena zatvorska kazna - kaže Pupovac

Saborski zastupnik iz redova srpske nacionalne manjine Milorad Pupovac rekao je za beogradski Blic kako Zdravku Mamiću napad na ministra Jovanovića nije prvi put i već je \"imao ispade bilo prema nacionalnim manjinama bilo prema novinarima\".

- Da je kojim slučajem funkcionirala vlast i zakon, on je odavno trebao biti zakonski sankcioniran, za tu vrstu prijestupa u Hrvatskoj je predviđena zatvorska kazna - kaže Pupovac za Blic i dodaje kako ne vjeruje da Mamićev ispad ima veze s predstojećom utakmicom Srbije i Hrvatske u Zagrebu.

- Riječ je o sukobu Mamića s Jovanovićem, koji traje otkad je ministar krenuo s raščišćavanjem stvari u nogometu - ocjenjuje Pupovac.

Sve o slučaju Zdravka Mamića čitajte u našem specijalu

Komentara 9

OB
-obrisani-
09:29 18.03.2013.

Gospodo, zapamtite...svaka vlast mora sebe namiriti i financijski i svakako ostalo...što znači, HDZ je to već manje više učinio, pa ne vjerujem da bi više išli krasti iz prazne vreće...no ovi su dokazano krali preko 50 godina...i dokaz je tu, i dalje kradu, pljačkaju otimaju...pa nisu ih Nijemci uzalud zvali banditima...slijedeći put gospodo izađite na izbore a ne bojkotirajte ih..jer to je upravo što je ova banda i jedva dočekala, da vi ne odete na izbore a njih je dovoljno da izvrše prevrat...sami ste si krivi...

DU
Deleted user
09:43 18.03.2013.

Današnja Kukuriku vlast svoju vjerodostojnost je diskreditirala i devastirala do samog dna i to ponajviše vodeći se dvostrukim mjerilama. Naime. Vinovnik koji pripada Kukuriku koaliciji ne vrjednuju se jednako kao one koje su počinili drugi građani HR. Sjetite se samomo Tomislava Horvatinčića kada je svojim gliserom iz nehata ubio dvoje Talijana na Jadranu i slične nesreće kada je Radomir Čačić u Mađarskoj prebrzom vožnjom svojim autom usmritio osobu na cesti. Prvog su mediji razapeli, oduzeta mu je dozvola za glisarenje dok Čačić cijelo vrijeme i dalje vozi atuo i sve do skora je bio potpredsjednik Vlade.

ZZ
Zagreb Zagreb
18:54 17.03.2013.

Pazi sad tko se javlja!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije