Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvi maškarani rally Halubje - Liburnija

"Puknuti" oktanski dan na kotačima

reli1
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
1/2
23.01.2010.
u 14:19

Reli koji je iz prve postao međunarodni, što organizatori iz Autokluba "RI autosport" ponosno ističu, okupio je 250 sudionika i zauzeo svoje mjesto u mnoštvu manifestacija maškaranog ludila na Kvarneru koje su tek počele.

VIŠKOVO -  Čak 66 maškaranih vozila  - osobnih automobila koji u "civilu" inače voze cestama,  old timera koji se ne vide često,  terenaca,  kombija,  kamiona , motocikala i autobusa riječkih i  registracija iz Slovenije i Italije,  sa maškaranim i dobro raspoloženim ekipama i pratnjom danas je odvozilo prvi "Rally maškaranih oktanaca Halubje - Liburnija 2010" .

Svako je vozilo "jedna priča" , kako je to običaj u danima karnevala na račun aktualne situacije i događaja. Od Viškova odakle su jutros krenuli nakon polaganja prvog ispita spretnosti, preko Kastva i Frlanije nadomak Matulja, gdje je bio drugi ispit vozačke vještine, do Opatije gdje je na kupalištu Slatina bio cilj relija, maškarana kolona stigla je u 13 sati dobro rapoložena i spremna na feštanje do večeri.

Reli koji je iz prve postao međunarodni, što organizatori iz Autokluba "RI autosport" ponosno ističu, okupio je 250 sudionika i zauzeo svoje mjesto u mnoštvu manifestacija maškaranog ludila na Kvarneru koje su tek počele.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije