Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Donja Dubrave

Pucnjavi kod Ogulina kumovalo pečenje rakije?

murja
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
21.10.2013.
u 10:49

Sve se događalo u obiteljskoj kući u Donjim Dubravama kad je 28-godišnjak bez posebnog razloga iz vatrenog oružja ispalio jedan hitac u pod

Puno sreće imao je 50-godišnjak koji je tek lakše ozlijeđen nakon pucnjave koja se jučer dogodila u selu Donje Dubrave nedaleko Ogulina. Karlovačka policija priopćila je kako su u tom događaju sudjelovala tri osobe, sve tri pod utjecajem alkohola. Nakon svega, službeno izmjerene su im koncentracija između 2,4 i čak 2,76 promila u krvi.

Sve se događalo u obiteljskoj kući u Donjim Dubravama kad je 28-godišnjak bez posebnog razloga iz vatrenog oružja ispalio jedan hitac u pod. Tom prilikom došlo do trzaja cijevi koja je lakše ozlijedila 50-godišnjaka.

S njima u kući je bio i 57-godišnjak koji nije ozlijeđen. Policija obavlja kriminalističko istraživanje ovog događaja. Neslužbeno, događaju je kumovala sezona pečenja rakije.

>> Bolesna ljubomora: Izrešetao bivšu djevojku i njezina dečka

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije