Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
krvavi pir

Otac mladenke ubio muškarca jer ju je vrijeđao dok su se veselili

miroljub stojanovic (1)
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/6
14.06.2011.
u 10:30

Druga verzija priče kaže da je Stojanović i prije incidenta mahao pištoljem te da ga je uperio u neke mještane. Tek tada su i oni reagirali.

Umjesto da se cijeli život s radošću sjećaju dana kad su rekli sudbonosno da, mladencima Jeleni Stojanović i Svetozaru Simeunoviću u sjećanje će se urezati slike s krvavog svatovskog ručka koji je uslijedio dan poslije.

Naime, mladenkin otac Miroljub Stojanović (47), nakon svatovskog ručka koji je organiziran u ponedjeljak u Domu kulture u Bršadinu, selu nedaleko od Vukovara, hicima iz pištolja ubio je Ratka Jeremića (32) i teško ranio svoju suprugu Veselku Stojanović (46).

>>Grafički prikaz krvavog svatovskog ručka

Prema neslužbenim izvorima, krvavi događaj dogodio se ispred Doma kulture u utorak oko 1.45 sati, nakon svađe između Stojanovića i društva u susjednom kafiću. Jeremić je ubrzo umro na mjestu pucnjave, a Stojanović je svoju suprugu automobilom prevezao u bolnicu u Vinkovce odakle su je, zbog težine ozljeda, hitno prevezli u bolnicu u Osijek. Marina Bukal, zamjenica glasnogovornika vukovarsko-srijemske policije, jučer nije mogla reći puno o događaju napominjući da je kriminalistička istraga još u tijeku i da se prikupljaju iskazi svjedoka. Potvrdila nam je da Stojanović posjeduje dozvolu za držanje i nošenje oružja, ali nam nije mogla reći iz kojeg je oružja pucano. Još nije utvrđeno ni koliko je hitaca ispaljeno te večeri.

– U tijeku je istraga i dok se ona ne završi, ne možemo govoriti o nekim pojedinostima – istaknula je Marina Bukal.

U Bršadinu se mogu čuti dvije suprotne priče o krvavom svatovskom ručku. Prema jednoj od njih, tijekom ručka je društvo iz obližnjeg kafića dobacivalo uvrede na račun mlade, koja je inače u šestom mjesecu trudnoće, tako da je prvi reagirao sam mladoženja, a kad to nije dalo rezultata, s mladićima u kafiću odlučio je popričati i sam Stojanović. Ubrzo je došlo do svađe, a navodno su tada Jeremić i još jedan mladić fizički nasrnuli na Stojanovića i počeli ga tući. U gužvi je Jeremić smrtno ranjen, a teške ozljede, opasne za život, zadobila je i Stojanovićeva supruga. Prema drugoj priči, Stojanović je i prije incidenta mahao pištoljem koji je navodno u jednom trenutku uperio i u jednog mještanina.

Neki od njih ušli su u kafić i požalili se dečkima koji su kartali, a koji su potom izašli van da vide što se događa. Tada je navodno Stojanović pucao u Jeremića. Odmah potom htio je pucati u još jednoga mladića, ali na sreću nije imao više streljiva. Na rukama toga mladića Jeremić je izdahnuo desetak minuta poslije.

Komentara 110

OB
-obrisani-
21:36 14.06.2011.

...jedno ranjeno i jedno mrtvo...

VO
Vorosmart
23:39 14.06.2011.

Vinkec je u 22.16 napisao/la Tako je Demižonkec,baš laprda ta Terzička.Pa pravoslavci su u kompi s HTZ-jcima..Muzu proračun kako im se ćeifne,sinekurice su popunjene,čista poezija.

Avatar jwayne
jwayne
13:37 14.06.2011.

BTW admine, tko te je zaposlio u večernjem? stanimirović?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije