Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DARMSTADT
Povratak na članak

Pucnjava na kolodvoru u Njemačkoj, napadač prijetio nožem

Osumnjičenik je navodno priveden, a motiv zasad nije poznat

Komentari 23

KO
komšikanac
14:18 01.09.2015.

samo vi i dalje bez kontrole primajte imigrante među kojima su deseci isilovaca

VL
TV
tinki vinki
15:05 01.09.2015.

NATO je rusio kriminalne rezime ugl zbog svojih interesa iz kojih su mogli puno profitirati i gradani tih zemalja,ali oni su odlucili npr. u Egiptu birati Muslimansku bracu skolnu ISIL-u koje je svrgnuo kasnije svjestan vojni vrh ili u Palestinialestini izabrali teroristicku skupinu Hamas( postoji solidan broj palestinica koji bjeze u Izrael ,a kaznjavaju im se obitelji zbog toga i uz to postoji velik broj palestinaca lojalan Izraelu koji tamo zivi i radi).U velikom broju tih drzava su implementirani najstrozi serijatski zakoni koji krse osnovna ljudska prava( u saudijskoj arabiji ako se drzavljanin ne izjasni kao musliman dobije smrtnu kaznu ili zatvor).U medusobnim sukobima muslimana umire puno veci broj vojnih i civilnih zrtava, ali se one ne broje kao zrtve koje ima i napravi zapad.SAD-u se konstanto prigovaralo sto ima vojsku na bliskom istoku i sada kada se povukao prigovara mu se sto ju ne salje.Istina je da su te zemlje miroljubivu vjeru stavili u funkciju manipuliranja kao sto se to nekad davno radilo sa krscanstvom, a velik dio njih dolazi na zapad preziruci ga dok saudijci grade zidine duze od onih na madarskoj granici i financiraju zlo.

VL
ZO
Zonasumraka4
15:21 01.09.2015.

Volio bih kad bi ovim našim "vrlim ljevičarima" pod prozorom zaorilo "Allah Uekber", onda se pitam da li bi i dalje širili svoje nebuloze o tobožnjoj toleranciji prema imigrantima. Kladim se da će prizivati u pomoć "rvate katolike" koji suu im veći trn u oku nego ISIL,(koji su za ljevičare očito pojam demokracije i sažaljevanja), samo bit će kasno..

VL
MR
MRUDante
14:39 01.09.2015.

bez obzira da li je i ovo konkretno djelo "izbjeglica" invazija je počela, a mi možemo glavu u pijesku držat kolko god hoćemo...

VL
PA
pahulja
19:48 01.09.2015.

Musliman vice Alah Akbar, a oni ne znaju tko je.

VL
Avatar dmitarX
dmitarX
14:40 01.09.2015.

Nadam se da nije neki musliman. Jer, ako jest...Merkel, bye, bye..

VL
BA
balic
14:43 01.09.2015.

@mucki---ma da kao i kod nas sto pisu tko je,ni inicijale . Sad ce svaki trt na izbjeglice pasti .Ne branim nego nije fer unaprijed nekog sudit a ne znati tko je.Medju izbjeglicama je najvise Kurda ,a zasto iz Sirije Kurdi bjeze u Europu,sigurno ne jer su imali podrsku muslimana .. Isto kao i Kurdi na turskoj granici,sta je njima.?

VL
TE
Televizor
15:03 01.09.2015.

Ako je posrijedi kakav njemacki desnicar tema ce se po cijeli dan vrtiti po njemackim televizijama praceno tuznim okicama sirijskog djecaka i tako senzibilizirat javnost za patnje sirijskog naroda. Tiha okupacije Europe. Nekad su se Europljani zilavo branili ali kulturnini marksizam je obavio posao temeljitije od svih hunskih, avarskih, mongolskih i turskih opsadnih sprava. Cestitke gospodo, no i vama ce na kraju prisjesti!

VL
Avatar white socks
white socks
14:45 01.09.2015.

To je tek početak. Samo šteta je što stradaju pošteni policajci. Merkelica bi trebala stati na branik domovine i uredovati s teroristima koje je pozvala i poželjela im dobrodošlicu.

VL
Avatar nathanael.opet
nathanael.opet
14:44 01.09.2015.

u Njemačkoj se već prešetavaju patrole "šerijatske policije" (Wuppertal i drugdje)... obilaze kafiće i istjeruju mlade muslimane van, tjeraju djevojke doma i govore im da se moraju pokriti... toga će bit još... samo da nisu počeli i pucati, nadam se da nisu...

VL
OV
ovchica
14:48 01.09.2015.

Ovi napadi na policiju su sve false flag operacije, koje trebaju posluziti kao izgovor za uvodjenje policijske drzave. Hegelova dijalektika (problem, reakcija, rješenje). Dajte se priberite...

VL
DU
Deleted user
15:16 01.09.2015.

nadam se da je pocelo krv cete pisati nemci radi vase odluke

VL
FA
Fatty
15:12 01.09.2015.

Tko je napadač? Zašto se skriva ime napadača? Jutarnji je već maknuo vijest. Zašto su političari i mediji prodali Europu?

VL
BA
balic
14:32 01.09.2015.

A gdje pise da je izbjeglica pucao,daj ne panicarite vise.?U Darmstadtu se protive izbjeglicama neonacisti i radikalci,kome uvalit nego na izbjeglice.

VL
KA
karambita
15:19 01.09.2015.

Ne trabunjajte gluposti. U Njemackoj ima dosta poremecenog naroda i bez isilovaca.

VL
ST
strpljenspasen
14:44 01.09.2015.

joj tupsoni ...naucit cete vi samo polako ...samo cekajte ..

VL
MH
mhadziah
14:47 01.09.2015.

Za sve su krivi muslimani...Tako se prikrivaju pravi uzroci izbjeglicke krize.. Uvijek kriviti nekoga drugoga..to je najlakse..Kao muslimani su krivi sta su zapadnjacka djubrad srusili rezime u Tunisu..Libiji..Siriji itd.. E sad je mečka zakucala i na njhova vrata...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.