Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAVLJENE SNIMKE

Pucnjava na kampusu u Las Vegasu: Najmanje troje ozlijeđenih, napadač pronađen mrtav

Las Vegas police say suspect dead after reports of university shooting
Foto: Handout/REUTERS
1/4
06.12.2023.
u 23:59

Policija je naknadno potvrdila na X-u, bivšem Twitteru, kako je osumnjičeni napadač lociran i pronađen mrtav

Večeras je u Las Vegasu došlo do pucnjave u kojoj je, prema prvim informacijama, stradalo više osoba. Policija je u kratkom roku stigla na mjesto događaja, na kampus Sveučilišta Nevada u Las Vegasu, u blizini Beam Halla, prenosi CNN

- Čini se da u ovom trenutku ima više žrtava. Molimo vas da izbjegavate to područje i uskoro ćemo imati više informacija - potvrdila je policija, dok je sveučilište je objavilo hitnu obavijest na internetu, moleći sve koji se nalaze u blizini da se sklone na sigurno. Policija je kasnije potvrdila kako je najmanje troje ozlijeđenih.

- Zasad znamo da je troje žrtava ovog napada, no nije poznata težina ozljeda. Ta brojka bi se mogla promijeniti - objavio je šef policije Kevin McMahill. Žrtve su prevezene u bolnici te više nema prijetnje u okolici kampusa, a motiv napadača zasad ostaje nepoznat.

Više svjedoka, mahom studenata, ispričalo je što se točno događalo u vrijeme pucnjave. 

- Sjedio sam vani i doručkovao kada sam začuo tri pucnja. Policija je ubrzo došla i ja sam utrčao unutra. Nakon samo dvije minute začulo se još pucnjeva. Ušao sam u podrume i tamo sam bio 20 minuta - ispričao je jedan student.

Policija je naknadno potvrdila na X-u, bivšem Twitteru, kako je osumnjičeni napadač lociran i pronađen mrtav. Nije poznato koji je bio uzrok smrti. Usprkos tome, Sveučilište ipak poziva građane i studente da se sklone na sigurno jer je u tijeku aktivna istraga oko pucnjave. 

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Tomislav_Šubić
Tomislav_Šubić
04:46 07.12.2023.

Neće tamo biti mira dok se ne vrati Trump i rastjera leftarde i migrante!

DU
Deleted user
23:27 06.12.2023.

Na zapadu ništa novo.

AC
acer7
21:53 06.12.2023.

Otkazao sam upravo kartu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije