Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PUCNJAVA

Policija i dalje traga za napadačem koji je ranio mladića u Solinu

solin
Ivo Čagalj/PIXSELL
02.04.2010.
u 21:42

Nesretni je mladić zadobio prostijelnu ranu u gornji lijevi dio trbuha zbog čega je sinoć podvrgnut hitnom operativnom zahvatu u splitskom KBC-u.

Policija i dalje traga za počiniteljem koji je hicem iz vatrenog oružja u petak navečer 20-godišnjem Dino B. nanio po život opasne ozljede. Nesretni je mladić zadobio prostijelnu ranu u gornji lijevi dio trbuha zbog čega je sinoć podvrgnut hitnom operativnom zahvatu u splitskom KBC-u.

Kako je policiji ispričao mladićev rođak Ivan V. (19), njih dvojica su šetali nedaleko od ruševina stare Salone pokraj Solina. Začuli su se pucnjevi, Dino se uhvatio za trbuh te kazao da je pogođen. Rođak ga je odnio do svog VW pola, prebacio u solinski Dom zdravlja, a kolima hitne pomoći odvezen je do splitskog KBC-a. Policija nastavlja izvide ne bi li otkrila koji su motivi te tko stoji iza tog ranjavanja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije