Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kobna proslava

Pucali na povorku za Majčin dan, ranjeno i dvoje djece

Mama Jadranka i mala Petra
Foto: Antonio Bronić
1/2
12.05.2013.
u 23:09

Policijski službenici uočili su trojicu muškaraca kako bježe nakon pucnjave, a sumnja se da su "radili" zajedno

Najmanje 19 osoba ranjeno je u pucnjavi koju su na povorku održanu u povodu obilježavanja Majčina dana otvorila trojica mladića. Ranjena su desetorica muškaraca, sedam žena i dvoje djece, uključujući i 10-godišnju djevojčicu, a troje ranjenih u kritičnom je stanju.

U povorci se nalazilo između 300 i 400 osoba, a dvjestotinjak ih je bilo na području na kojem je počela pucnjava. Policijski službenici uočili su trojicu muškaraca kako bježe nakon pucnjave, a sumnja se da su "radili" zajedno. Za jednog od njih svjedoci su rekli da je Afroamerikanac star između 18 i 22 godine, odjeven u bijelu majicu i kratke traper-hlače. U pucnjavi su koristili dvije vrste oružja.

– Čini se da je dvoje ili troje ljudi iz nama nepoznatog razloga jednostavno počelo pucati u gomili. Bilo je gotovo za samo nekoliko sekundi, policija je bila posvuda – rekao je policijski načelnik Ronal Serpas.

Gradonačelnik Mitch Landrieu pozvao je građane da informacijama pomognu u potrazi za krivcima.

– Važno nam je da kulturu smrti na ulicama New Orleansa pretvorimo u kulturu života. Ovakvi incidenti neće proći bez odgovora. Bit ćemo jako, jako agresivni. Danas je ovdje bilo na stotine ljudi, pa netko zna tko je ovo učinio – rekao je Landrieu.

>>Pucao ispred ureda premijera pa ranio 2 policajca i trudnicu!

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije