Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zlostavljanje u puli

Psu bacao kobasice u kojima su bili skriveni žileti

Noa (1)
Iz albuma udruga
19.03.2013.
u 13:12

Policija je zaprimila prijavu građanke da je na području Nove Verude netko u dvorište njenih prijatelja u više navrata, od 11 do 16. ožujka, bacao kobasice u kojima su se nalazili žileti, s očiglednom namjerom da ozlijedi njihova psa

Nakon prijave da je nepoznati počinitelj u dvorište obiteljske kuće u Ulici Monte Paradiso u više navrata bacao kobasice sa žiletima, pulska policija utvrđuje okolnosti, a o svemu je obaviješteno i Državno odvjetništvo.

Naime, policija je u utorak zaprimila prijavu građanke da je na području Nove Verude netko u dvorište njenih prijatelja u više navrata, od 11 do 16. ožujka, bacao kobasice u kojima su se nalazili žileti, s očiglednom namjerom da ozlijedi njihova psa koji se ondje nalazio. Srećom, kućni ljubimac 80-godišnjakinje i 85-godišnjaka nije žilete progutao niti se ozlijedio. Policija je od njegovih vlasnika izuzela više žileta, krhotina stakla i jednu kobasicu sa žiletom.

>>Ilegalnom puškom ubio dva psa u Petrinji, prijeti mu godina zatvora

 

Ključne riječi

Komentara 2

EH
ehh
12:46 20.03.2013.

Tko spali knjigu, tako je spreman spaliti i čovjeka. Tko nanese bol životinji, tako je spreman nanjeti bol i čovjeku.

NJ
njičsa
12:51 20.03.2013.

ponudit mu fiiiiine kobase, onakve kakve samo on zna prirediti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije