Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPTUŽEN 28-GODIŠNJAK

Prvo šakom teško ozlijedio sina pa mu bajunetom napao i oca

Policijske lisice
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
04.04.2024.
u 07:04

Za pokušaj ubojstva i nanošenje teške ozlijede optužen je 28-godišnjak protiv kojeg je optužnicu podigao ŽDO Split. Prema optužnici, tereti ga se za ono što se događalo 16. veljače  u razmaku od desetak minuta. Kako navodi tužiteljstvo, 28-godišnjak se prvo u 21.40 u dnevnoj sobi obiteljske kuće na području Splitsko-dalmatinske županije  posvađao s 24-godišnjakom.

Rasprava je prvo postala žučna, a zatim je prešla u fizičko nasilje, tijekom kojeg je 28-godišnjak mlađeg mladića udario zatvorenom šakom po donjoj čeljusti. Teško ga je ozlijedio jer mu je nanio otvorenu ranu usne šupljine s dvostrukim prijelomom donje čeljusti. Napadač je potom otišao, da bi se 10 minuta kasnije, u 21. 50 sukobio i s 54-godišnjim ocem 25-godišnjaka kojeg je teško ozlijedio. Otac ozlijeđenog mladića  došao je u dvorište obiteljske kuće 28-godišnjaka, želeći znati zašto mu je ozlijedio sina.

VEZANI ČLANCI: 

No umjesto da mu odgovori, 28-godišnjak je na njega nasrnuo bajunetom te ga je, kako navodi tužiteljstvo, pojedinačno i u zbroju, lakše ozlijedio, zadavši mu ubodno reznu ranu lijevog pazuha s napuknućem drugog rebra, probod potkožja lijeve prednje strane prsnog koša, probod potkožja desne stražnjice. Ozlijeđenom muškarcu, kao i njegovom isto tako ozlijeđenom sinu, pomoć je pružena u KBC Split, dok je 28-godišnjak uhićen i pritvoren, a tužiteljstvo u optužnici traži da mu se istražni zatvor koji je mu je određen zbog opasnosti od ponavljanja djela - produlji.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije