Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LePhone K800

Prvi Lenovov smartphone s Intelom na kineskom tržištu

Lenovo LePhone K800
Lenovo
31.05.2012.
u 09:51

Lenovo LePhone K800 ima Intelov procesor Atom od 1,6 GHz i operativni sustav Android 2.3.7

Lenovo LePhone K800, prvi Lenovov smartphone s tehnologijom Intel Inside, pušten je u prodaju u Kini, jučer su objavile dvije tvrtke. LePhone K800 moći će se kupiti na Lenovovim službenim internetskim stranicama 360Buy.com, u odabranim trgovinama Suning i GOME te Lenovovim maloprodajnim trgovinama po cijeni od 3299 juana (oko 3200 kuna).

– Današnjom se objavom naznačuje važan korak za obje tvrtke te se najavljuje dugoročna suradnja i rad na inovacijama u mnogim aspektima mobilnog računalstva – javljaju iz Lenova.

LePhone ima Intelov procesor Atom od 1,6 GHz, ekran od 4,5 inča, operativni sustav Android 2.3.7 s jednim gigabajtom RAM-a i 16 gigabajta ROM-a te kamere od 8, odnosno 1,3 milijuna piksela.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije