Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prvi dan škole

Prvi dan škole: Bjelovarske škole također vrvile djecom i učenicima

škola Bjelovar (1)
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/4
02.09.2013.
u 15:55

Poneki bjelovarski školarci bili su zastrašeni pa ih je trebalo hrabriti

BJELOVAR –U bjelovarskoj I. Osnovnoj školi također je bilo živo prvog dana, a koji će nedvojbeno najbolje pamtiti oni koji su prvi puta sjeli u klupe. Da bi im olakšali prvi školski dan, roditelji su bodrili svoje prvašiće da im škola postane omiljena, posebice one kojima se na licu ocrtavala zabrinutost i zastrašenost.

Ipak led je uspješno probijen za što su se pobrinule susretljive učiteljice. Primjerice Diana Radovanović dobila je 23 prvašića od ukupno 45 koliko ih je ove godine upisala matična škola. No prvotno su prvašiće u nazočnosti roditelja pozdravili policijski djelatnici, ukazavši im na oprez u prometu, podijelivši im usput reflektirajuće trake za veću sigurnost.

Međutim veselo je bilo i u ostalim osnovnim i srednjim školama, kada su se mlađi osnovci primjerice grlili nakon što su se napokon vidjeli poslije školskih praznika. Novopečeni srednjoškolci prvog razreda Medicinske škole Bjelovar, poput ostalih vršnjaka također su spremno dočekali svoje nove nastavnike.  

>> Manje prvašića u Požeško-slavonskoj županiji

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije