Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
žena sa stavom

Prva dama Islanda prosvjedovala protiv vlade i svoga supruga

Tuga u maksimirskoj loži
Foto: Marko Lukunić
1/2
05.10.2011.
u 12:05

Ona se, naime, pridružila nezadovoljnicima koji su prilikom otvaranja jesenskog zasjedanja parlamenta tražili ukidanje mjera koje dodatno otežavaju ekonomsku situaciju na Islandu.

Prosvjednici protiv državnog vrha na Islandu dobili su neočekivano "pojačanje", a riječ je o prvoj dami Dorrit Moussaieff, piše Thestar.

Ona se, naime, pridružila nezadovoljnicima koji su prilikom otvaranja jesenskog zasjedanja parlamenta tražili ukidanje mjera koje dodatno otežavaju ekonomsku situaciju na Islandu. U trenucima dok su zastupnici u tradicionalnom mimohodu ulicama Rejkjavika stizali u katedralu te se vraćali u zgradu parlamenta, prosvjednici su ih gađali jajima, a jedan je zastupnik pogođen u glavu.

Dorrit Moussaieff, supruga islandskog predsjednika Olafura Ragnara Grimssona, tada je napustila mimohod te se prešavši preko sigurnosne ograde pridružila okupljenim građanima.

 

 

Komentara 8

FR
Freeman
13:55 05.10.2011.

Mon chapeau ! Od ove ame, mnoge bu druge dame nogle što-šta naučiti. Kapa dolje !!

FR
Freeman
13:57 05.10.2011.

Mon chapeau ! Od ove dame, mnoge bi druge dame mogle što-šta naučiti. Kapa dolje !!

OB
-obrisani-
13:12 05.10.2011.

ja bi ju kaznio na nacin da je nebi peglao mjesec dana hihihhihi-nek si krblja rucno ko prije kad je bila cura

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije