Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prevara i teška krađa

Provalili u prodavaonicu i ukrali 154 kutije cigareta, a nakon 'besplatne' vožnje pokrali i taksista

Sisak: Policija obavlja očevid na mjestu sinoćne pucnjave
Zeljko Hladika/PIXSELL
16.08.2023.
u 11:33

Okrivljenom 22-godišnjaku stavlja se na teret da je prilikom izvlačenja iz vozila,iz pretinca u vratima uzeo i zadržao za sebe novčanik s 400 eura. Osim toga, trojicu okrivljenika tereti se da su 19. srpnja provalili u prodavaonicu i ukrali razne prehrambene proizvode te154 kutije cigareta.

Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu je podiglo optužnicu protiv četvorice mladića u dobi od 18, 19 i 22 godine zbog prijevare i teške krađe.

Trojica su 22. srpnja u Zagrebu zatražila od 33-godišnjeg vozača taksija prijevoz do jednog mjesta u Međimurskoj županiji, iako nisu imali novac kojim bi prijevo platili. Dolaskom do odredišta 19-godišnjak i 18-godišnjak su bez plaćanja napustili vozilo, dok okrivljeni 22-godišnjak, koji je sjedio pokraj vozača, nije uspio izaći, već je izvukao ključ iz kontakt brave te se provukao preko vozača i izašao iz vozila. - Tereti ih se da su neplaćanjem prijevoza oštetili 33-godišnjaka za 336,50 eura

Okrivljenom 22-godišnjaku stavlja se na teret da je prilikom izvlačenja iz vozila,iz pretinca u vratima uzeo i zadržao za sebe novčanik s 400 eura. Osim toga, trojicu okrivljenika tereti se da su 19. srpnja u jednom mjestu kraj Čakovca zajedno s jednim maloljetnikom provalili u prodavaonicu i ukrali razne prehrambene proizvode, 154 kutije cigareta i tri košarice za kupovinu, ukupne vrijednosti veće od 880 eura. 

POVEZANI ČLANCI:

Okrivljeni 22-godišnjak i okrivljeni 19-godišnjak nalaze se u istražnom zatvoru, a vijeće Općinskog suda u Čakovcu prihvatilo je prijedlog državnog odvjetništva i produljilo im istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.

>> VIDEO Nogometaši AEK-a pod jakim policijskim osiguranjem napustili zračnu luku u Zagrebu

Ključne riječi

Komentara 1

PV
prcko.vita
15:57 16.08.2023.

Opet? Pa kakav su to narod ti Međimurci? Ovo je strašno. Čisto mi dođe žao onih manjina koje su odlučile živjeti u Međimurju, da moraju gledati i strepiti od lopova i nasilja tih Međimuraca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije