Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Burno u Sisku

Provalili u pet automobila, s jednim se zabili u kuću

policija
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
15.12.2013.
u 16:30

Sva su ukradena vozila bila otključana, a nesmotreni vlasnici još su u njima ostavili i ključeve u bravi

- Policija još uvijek traga za lopovima koji su u noći sa subote na nedjelju na području kvarta Zeleni brijegu u Sisku ukrali čak pet vozila, kaže glasnogovornica Policijske uprave sisačko-moslavačke, Sanja Kvasnička.

Svi su automobili pronađeni, no prva dva ukradena kradljivci su, želeći se očito zabaviti "na tuđi račun" po povratku iz subotnjeg izlaska, ostavili u oštećenu stanju. Do oštećenja je došlo jer su se vozači autima zaletjeli u žičane ograde okućnica u Lonjskoj ulici, gdje su ih ostavili te u blizini pronašli tri nova vozila koja su ukrali iz dvorišta te se vjerojatno utrkivali po mirnim ulicama Zelenog brijega.

Ono što je u ovom slučaju još neobičnije jest da su sva ukradena vozila bila otključana, a uz sve, nesmotreni vlasnici ostavili su i ključeve u bravi auta. Kako su ih neodgovorni i za sada još uvijek nepoznati počinitelji "nanjušili" ne zna se, ali ukoliko budu uhvaćeni kazna im - neće izostati.

Komentara 1

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
14:09 15.12.2013.

Hm, u mirnim četvrtima, raj je za nemirne momke. Smeće ne bira loše i nemirne četvrti, jer ih tamo poznaju i svi su svoji. Razbiti malo klipane da nauče, jer ovo im je samo početak, nakon kojeg slijedi dalje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije