Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova okupacija

Prosvjednici u Washingtonu na trenutak "zauzeli" zgradu Senata

\'Protesters march in support of the New York Occupy Wall Street protests outside City Hall in Los Angeles, California October 3, 2011. REUTERS/Lucy Nicholson (UNITED STATES - Tags: BUSINESS POLITICS
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
11.10.2011.
u 23:52

Prosvjednici pokreta "Occupy Wall Street" privremeno su zauzeli zgradu Senata, a uhićeno je šest prosvjednika.

Stotinjak prosvjednika pokreta "Occupy Wall Street" dospjeli su do zgrade američkog Senata u Washingtonu, a neki su se uspjeli popeti do balkona senata s kojeg su izvikivali svoje parole i mahali zastavama. Sve je počelo jutrošnjim maršom na Capitol Hill kako bi prekinuli zasjedanje Kongresa s ciljem da zastupnici saslušaju njihove zahtjeve.

Policija je odmah reagirala i uhitila šestero prosvjednika.

Slična situacija odigrala se jutros u Bostonu kada je policija uhitila stotinjak prosvjednika jer su nezakonito podigli i proširili šatore u kojima borave. Dosada su boravili u parku Dewey Square, a sinoć su se proširili i na obližnji park Rose Fidzgerald Kennedy Greenway zbog čega je policija odlučila razbiti ovaj pokret nasilnim napadom na prosvjednike.

Komentara 3

OB
-obrisani-
10:11 12.10.2011.

nekoliko stotina crvenih kmera ide ulicom njujorka hihihihihihi

OB
-obrisani-
10:13 12.10.2011.

eu crveni komunisti mogu im poslat svoje pojacanje iz eu hihhihihihihi-osiguran im je hotel i to najmanje 20 godina u najboljem predjelu amerike-hihihhihihi imaju stan i hranu i imaju goste hotela koji ce ih tjerat da vjezbaju svaki dan tako dugo dok ne padnus a nogu hihhihihihihi

OB
-obrisani-
01:16 13.10.2011.

Stotinjak prosvjednika pokreta \"Occupy Wall Street\" dospjeli su do zgrade američkog Senata u Washingtonu ~~~~~~~~~~~~~~~ A nisu li to slike iz New Yorka?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije