Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SELJAČKI PROSVJED

Prosvjednici usporili tranzitni promet kroz Slavoniju

PROSVJED
Maja Šantoši /Pixsell
15.03.2011.
u 07:20

- Prosvjed se odvija mirno i dostojanstveno, bez ekscesa, bez blokada, kaže Pipić

VIROVITICA  - Nezadovoljstvo članova Udruge seljaka Virovitičko-podravske županije zbog zakidanja utvrđenih poticaja i nerješavanja seljačkih problema koji poljoprivrednike dovode na rub propasti, ne smanjuje se ni šestog dana prosvjeda. Noć na prosvjednom punktu kod Lukača, na državnoj cesti D5 prema Mađarskoj, protekao je mirno i dostojanstveno, a tako je bilo i na punktovima u Suhopolju, Cabuni i Novoj Bukovici, na državnoj cesti D2.

- I dalje ne odustajemo od izražavanja nezadovoljstva politikom ministra Petra Čobankovića koja dovodi do međusobnog dijeljenja seljačkih udruga i seljaka, a u drugi plan se stavlja što su svi poljoprivrednici u istoj situaciji. Ljudi su već umorni, umjesto na poljima, puno vremena provodimo na cesti, ali od svojih zahtjeva nećemo odustati. Nećemo blokirati prometnice, a danas ćemo oko 13 sati ponovo traktorskim kolonama proći kroz Slatinu i Viroviticu i mirnim prosvjedom još jednom upozoriti javnost na naše opravdane zahtjeve, kaže Zvonko Pipić, predsjednik Udruge seljaka Virovitičko-podravske županije.

Zbog kolona traktora na cesti kao i zbog parkiranih traktora uz državne ceste D2 i D5 tranzitni promet kroz Virovitičko-podravsku županiju odvija se usporeno.

Ključne riječi

Komentara 4

OB
-obrisani-
11:02 15.03.2011.

treba vam Matija Gubec....

BA
basket
09:16 15.03.2011.

e moji seljaci umjesto da vas svake godine drzava mora spasavati mozda bi mogli poceti saditi nesto osim psenice, malo se solidalizirajte sa ostatkom drzave a ne da uvijek vicete \"daj jos\"

JI
jimbeam
11:15 15.03.2011.

Sporite se s vladom,a prcate obične ljude koji prolaze cestom,taktika vam je vrhunska,što niste otišli pred ADZ,pa tamo blokirali cestu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije