Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stožer poziva

Prosvjedni mimohod 'Slavonija srcem za Vukovar'

bogdanovci,vukovar,prosvjed (1)
Branimir Bradarić/VLM
11.09.2013.
u 19:56

Izvjesite stjegove na pročelja, neka tamo ostanu dok Vukovar ne proglase mjestom posebnog pijeteta, poručuju iz Stožera

Stožer za obranu hrvatskog Vukovara poziva na prosvjedni mimohod molitvom koja će se održati u subotu,14. rujna 2013., u 12 sati. Polazište je parkiralište hotela Dunav u Vukovaru.

– Molimo sve prijatelje, branitelje, stradalnike, hranitelje i molitelje, pokažimo još jednom, premijeru i sličnima koliko je u nama ljubavi za Vukovar i Domovinu. Pokažimo premijeru Milanoviću i njemu sličnima da je Vukovar bio i ostat će simbol te domovine, paradigma patnje, domoljublja, hrvatstva, sinonim krvavog ostvarenja višestoljetne borbe hrvatskog naroda za samostalnost, očiti primjer što znači darovati život za svoje prijatelje, svoju obitelj, vlastiti dom i domovinu. Apeliramo na ostatak drage nam domovine, neka s nama budu u molitvi, neka se krunica moli ustrajno slušajući apele za mir i dijalog. Izvjesite stjegove na pročelja, neka tamo ostanu dok Vukovar ne proglase mjestom posebnog pijeteta – poručuju iz Stožera.

>>  'Gradsko vijeće Vukovara treba odlučiti o dvojezičnim pločama'

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije