Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šteta nije utvrđena

Prošlogodišnje podatke o popisu stanovništva jedu miševi

miš
Reuters/PIXSELL
27.02.2012.
u 12:42

U vojarni Jastrebarsko, gdje se privremeno odvija prebacivanje podataka u elektronički oblik, osim hladnoće, u prostoru su se pojavili i miševi koji grickaju popisnu dokumentaciju

Podatke prikupljene u prošlogodišnjem popisu stanovništva obrađuje svega 60-ak radnika, a bilo je predviđeno zapošljavanje 400 ljudi. Usto, od zaposlenih je 41 osoba zaposlena putem studentskog ugovora ili ugovora o djelu, a ugovor im istječe 29. veljače, prenosi Novi list.

To znači da bi od ožujka podatke, za koje je predviđeno da budu potpuno obrađeni do kraja godine, trebalo obrađivati svega dvadesetak radnika.

U vojarni Jastrebarsko, gdje se privremeno odvija prebacivanje podataka u elektronički oblik, osim hladnoće, u prostoru su se pojavili i miševi koji grickaju popisnu dokumentaciju te su zbog glodavaca poduzete sve preventivne mjere, izvijestili su iz DZS-a. Ne zna se koliko su štete miševi zapravo već napravili.

Više pročitajte ovdje.

Komentara 15

PK
puši kurac
15:04 27.02.2012.

kolko je ono koštalo to sra**?

Avatar bok
bok
15:15 27.02.2012.

...pa ima dosta miceka koje vole papati miseke... Ajme meni nesnalazljivosti.

CE
Ceca
14:27 27.02.2012.

Bar netko ima koristi od popisa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije