Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
540 dana potrage

Prošlo je 11 godina od najveće potrage za nestalom osobom u Hrvatskoj: Antoniju Bilić brutalno je ubio Dragan Paravinja

05.06.2022.
u 18:01

Matej Periš prije gotovo pet mjeseci nestao je u Srbiji, noć uoči novogodišnjeg dočeka na koji je u Beograd došao iz Splita, a naposljetku su se obistinile slutnje da se dogodila tragedija i Matejevo tijelo nedavno je pronađeno u Dunavu nakon velike međunarodne potrage. Već gotovo mjesec dana traga se u Zagrebu za Marijanom Seifert, pobjednicom jedne sezone Big Brothera. Njezine stvari pronađene su kod Savice pa se pretražuje rijeka Sava. No najveća potraga ipak je bila za Drnišankom Antonijom Bilić.

Komentara 2

TI
tico123
21:24 05.06.2022.

srbin ubio hrvaticu

Avatar Tombstone
Tombstone
21:41 05.06.2022.

Koliko se ja sjecam najveca potraga za neatalom osobom bila je potraga za generalom Gotovinom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?