Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vukovarsko-srijemska županija
Povratak na članak

Prosječna plaća 35 posto niža nego u Zagrebu

Uručene nagrade najboljim tvrtkama u Vukovarsko - srijemskoj županiji

Komentari 1

VV
Vrazje Vjestice
08:44 17.12.2014.

prosječna plaća, što je to? zbroj SVIH plaća pa podijeljen brojem stanovnika? ha ha, koja prevara. jedini koliko toliko vjerodostojan podatak mogla bi biti prosječna plaća po sektorima i po zanimanjima. čisto za usporedbu - koliko pilota živi u slavoniji, a koliko u zagrebu? ili koliko bankara,odvjetnika,liječnika? koliko političara živi i radi u slavoniji,a koliko u zagrebu? i kako se može u prosjek trpati plaća odvjetnika i plaća čistačice? usporedite plaću konobara u slavoniji i plaću konobara u zagrebu, usporedite plaću JEDNAKIH zanimanja tamo i ovdje, a ne ukupnu masu plaća, jer to je čista prevara i izvlačenje zaključaka na osnovi krivih podataka. tom iskrivljenom logikom možemo reći i ovo: na aerodromu zagreb prosječna plaća veća je 50% nego u firmi xyz iz zagreba, za proizvodnju wc papira...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.